Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Варна на север

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От Варна на север

Здравейте, Колеги, Планувам на 26.08 да тръгна от София-Варна и на север, с палатката и където ни хареса да спираме. Искам да видя Аладжа манастир, до Балчик нагоре да стигнем. Ако има желаещи да се присъединят да ми пишат на лични или на gsm-а. Мисля да изкараме една седмица пообикаляйки.
    0899278323-0877500798

От: От Варна на север

Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнение
    Здравейте, Колеги, Планувам на 26.08 да тръгна от София-Варна и на север, с палатката и където ни хареса да спираме. Искам да видя Аладжа манастир, до Балчик нагоре да стигнем. Ако има желаещи да се присъединят да ми пишат на лични или на gsm-а. Мисля да изкараме една седмица пообикаляйки.
    Аз горе долу съм направил маршрута,ама ако някой сподели интересни места ще му бъда благодарен!
    0899278323-0877500798

Коментар

Аз горе долу съм направил маршрута,ама ако някой сподели интересни места ще му бъда благодарен!
      Калиакра /и едно малко плажче между Калиакра и Българево - Болата/, Камен бряг, Тюленово, плажът на Крапец.
      Като цяло пустош и спокойствие
      0887 61 66 21 - Катя

Коментар

Няма да ти стигне седмица за да разгледаш достатъчно: Евксиноград, Балчик, Каварна, Шабла, Камен бряг, Тюленово, к. Добруджа, Калиакра, Дуранкулак...
        Прикачени файлове

Коментар

Подобна обиколка направих края на юли - от Варна нагоре за една седмица. Спахме по къмпинги основно и стигнахме чак до Румъния (Вама Веке). Горещо препоръчвам плажа на село Крапец - много хубаво си изкарахме там, а в гората палатките не ги напича слънцето Плажа Болата след Българево не ни хареса много - водата беше мръсничка и много хора се бяха събрали. Препоръчвам и една кръчма в Българево - Морско конче се казва и храната там наистина ни хареса (работи 24 часа ).

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
            Няма да ти стигне седмица за да разгледаш достатъчно: Евксиноград, Балчик, Каварна, Шабла, Камен бряг, Тюленово, к. Добруджа, Калиакра, Дуранкулак...
            мерси за инфото и за хубавите снимки. А къде е това място с пещерата и палатките? Ако може да ми кажеш че е направо уникално!
            0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от lini Преглед на мнение
              Подобна обиколка направих края на юли - от Варна нагоре за една седмица. Спахме по къмпинги основно и стигнахме чак до Румъния (Вама Веке). Горещо препоръчвам плажа на село Крапец - много хубаво си изкарахме там, а в гората палатките не ги напича слънцето Плажа Болата след Българево не ни хареса много - водата беше мръсничка и много хора се бяха събрали. Препоръчвам и една кръчма в Българево - Морско конче се казва и храната там наистина ни хареса (работи 24 часа ).
              Мерси колега,аз не мисля да се завираме по къмпинги. Идеята ни е тишина и спокойствие,ако е възможно!
              0899278323-0877500798

Коментар

Колега, ако си любител на морските деликатеси да не пропуснеш мидената ферма между Калиакра и Българево в месността Дълбока.

Коментар

мерси за инфото и за хубавите снимки. А къде е това място с пещерата и палатките? Ако може да ми кажеш че е направо уникално!
                  Това място прилича на високия скалист бряг с пещерите на Тюленово.

Коментар

Мястото е Тюленово,много красиво,спокойно и тихо място,но внимавайте с разходките по скалите,особено вечер.Другия проблем са кражбите в последните години,не оставяйте колите си без надзор!Мисля ,че за 8 села отговаря един полицай и резултата е ясен.Има няколко хотелчета на прилични цени.Влизанията от скалите не са за лоши плувци,а ,ако има вятър от юг,водата може да стане 10 градуса посред лято.Мястото си заслужава...

Коментар

Първоначално публикуван от diod Преглед на мнение
                      Мястото е Тюленово,много красиво,спокойно и тихо място,но внимавайте с разходките по скалите,особено вечер.Другия проблем са кражбите в последните години,не оставяйте колите си без надзор!Мисля ,че за 8 села отговаря един полицай и резултата е ясен.Има няколко хотелчета на прилични цени.Влизанията от скалите не са за лоши плувци,а ,ако има вятър от юг,водата може да стане 10 градуса посред лято.Мястото си заслужава...
                      Има и змии...доста

Коментар

Да, Тюленово е, от южната страна. До сега не сме имали проблеми с кражби по колите, а пещерите са пълни с багаж без надзор...дори неизпита бира имаше...

Коментар

Мерси на всички! Като се върнем-живот и здраве- ще кача снимки! Поздрави!
                          0899278323-0877500798

Коментар

след балчик започва най-хубавото
                            дълбока е задължително място, дори и да не си фен на мидите (аз другаде миди не близвам), крапец - 7 км плаж, малко мръсен, но пък спокоен, дуранкулак е последното селце - там правят най-добрата рибена чорба в БГ

Коментар

Забравих да кажа за Румъния - там на половината плаж имаше палатка до палатка (през 2 метра) а другата половина беше с чадърите и гъмжеше от хора. Като бонус имаше и доста нудисти по някаква причина Ярък контраст с плажа на къмпинга до Дуранкулак, който е само на 4-5 км надолу и е доста по-спокойно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X