Здравейте, Колеги, Планувам на 26.08 да тръгна от София-Варна и на север, с палатката и където ни хареса да спираме. Искам да видя Аладжа манастир, до Балчик нагоре да стигнем. Ако има желаещи да се присъединят да ми пишат на лични или на gsm-а. Мисля да изкараме една седмица пообикаляйки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От Варна на север
Свий
X
-
От: От Варна на север
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениеЗдравейте, Колеги, Планувам на 26.08 да тръгна от София-Варна и на север, с палатката и където ни хареса да спираме. Искам да видя Аладжа манастир, до Балчик нагоре да стигнем. Ако има желаещи да се присъединят да ми пишат на лични или на gsm-а. Мисля да изкараме една седмица пообикаляйки.0899278323-0877500798
-
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениеАз горе долу съм направил маршрута,ама ако някой сподели интересни места ще му бъда благодарен!
Като цяло пустош и спокойствие0887 61 66 21 - Катя
Коментар
-
Подобна обиколка направих края на юли - от Варна нагоре за една седмица. Спахме по къмпинги основно и стигнахме чак до Румъния (Вама Веке). Горещо препоръчвам плажа на село Крапец - много хубаво си изкарахме там, а в гората палатките не ги напича слънцетоПлажа Болата след Българево не ни хареса много - водата беше мръсничка и много хора се бяха събрали. Препоръчвам и една кръчма в Българево - Морско конче се казва и храната там наистина ни хареса (работи 24 часа
).
Коментар
-
Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеНяма да ти стигне седмица за да разгледаш достатъчно: Евксиноград, Балчик, Каварна, Шабла, Камен бряг, Тюленово, к. Добруджа, Калиакра, Дуранкулак...0899278323-0877500798
Коментар
-
Първоначално публикуван от lini Преглед на мнениеПодобна обиколка направих края на юли - от Варна нагоре за една седмица. Спахме по къмпинги основно и стигнахме чак до Румъния (Вама Веке). Горещо препоръчвам плажа на село Крапец - много хубаво си изкарахме там, а в гората палатките не ги напича слънцетоПлажа Болата след Българево не ни хареса много - водата беше мръсничка и много хора се бяха събрали. Препоръчвам и една кръчма в Българево - Морско конче се казва и храната там наистина ни хареса (работи 24 часа
).
0899278323-0877500798
Коментар
-
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениемерси за инфото и за хубавите снимки. А къде е това място с пещерата и палатките? Ако може да ми кажеш че е направо уникално!
Коментар
-
Мястото е Тюленово,много красиво,спокойно и тихо място,но внимавайте с разходките по скалите,особено вечер.Другия проблем са кражбите в последните години,не оставяйте колите си без надзор!Мисля ,че за 8 села отговаря един полицай и резултата е ясен.Има няколко хотелчета на прилични цени.Влизанията от скалите не са за лоши плувци,а ,ако има вятър от юг,водата може да стане 10 градуса посред лято.Мястото си заслужава...
Коментар
-
Първоначално публикуван от diod Преглед на мнениеМястото е Тюленово,много красиво,спокойно и тихо място,но внимавайте с разходките по скалите,особено вечер.Другия проблем са кражбите в последните години,не оставяйте колите си без надзор!Мисля ,че за 8 села отговаря един полицай и резултата е ясен.Има няколко хотелчета на прилични цени.Влизанията от скалите не са за лоши плувци,а ,ако има вятър от юг,водата може да стане 10 градуса посред лято.Мястото си заслужава...
Коментар
-
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениемерси за инфото и за хубавите снимки. А къде е това място с пещерата и палатките? Ако може да ми кажеш че е направо уникално!
Коментар
-
след балчик започва най-хубавото
дълбока е задължително място, дори и да не си фен на мидите (аз другаде миди не близвам), крапец - 7 км плаж, малко мръсен, но пък спокоен, дуранкулак е последното селце - там правят най-добрата рибена чорба в БГ
Коментар
-
Забравих да кажа за Румъния - там на половината плаж имаше палатка до палатка (през 2 метра) а другата половина беше с чадърите и гъмжеше от хора. Като бонус имаше и доста нудисти по някаква причинаЯрък контраст с плажа на къмпинга до Дуранкулак, който е само на 4-5 км надолу и е доста по-спокойно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар