Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Леко до Трявна...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Леко до Трявна...

Малкия имаше нужда от чист въздух и затова съпругата ми реши да посетят Трявна заедно за една седмица.Аз се присъединих последните 2 нощувки.Ето и малко снимки.

Ето и прословутия санаториум(никога вече там няма да стъпи човек от нашето семейство)...МИЗЕРИЯ

Това е част от къщата за гости

Когато се появих аз къде-къде айде до Шипка.

И нека за обяд отседнем в Дряновския манастир механата след мосчето(да не споделям имена)

Хапнахме пийнахме поспахме следобед и продължихме разходката до Габрово(ЕТЪРА)

Малко и от Чичотомовата колиба в Трявна

И накрая на следващия ден завършихме с Боженци

Общо взето си направих 2 извода.Единия е, че много трудно някой може да ме накара да посетя Трявна отново освен ако наистина въздуха се повлиява добре на малкия и второ задължително следващия път ще си направя поход по екопътеката от дряновския манастир към с.Боженци който е 4 часа.В селото, ще ям и ще пия и обратно.
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

От: Леко до Трявна...

Чудесна разходка сте си направили.Едно от малкото места което не съм посещавал е Трявна,за което съжелявам,но все неостава време.Благодаря,че сподели с нас.Поздрави.

Коментар

В Трявна има и много по-хубави хотели, не си прави изводи от един мизерен

Коментар

"Общо взето си направих 2 извода.Единия е, че много трудно някой може да ме накара да посетя Трявна отново освен ако наистина въздуха се повлиява добре на малкия и второ задължително следващия път ще си направя поход по екопътеката от дряновския манастир към с.Боженци който е 4 часа.В селото, ще ям и ще пия и обратно."

Посетил си всичко интересно в района.
        Екопътеката от Дряновския манастир към с.Боженци не е 4 часа а двойно и не е добре маркирана - губихме се на много места и накрая направо през поляните (инфо от преди 5-6 години)

Има друга Трявна - Боженци - около 2 часа
        Land Rover Discovery II, V8 4.0
        VW Golf VI variant
        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X