Малкия имаше нужда от чист въздух и затова съпругата ми реши да посетят Трявна заедно за една седмица.Аз се присъединих последните 2 нощувки.Ето и малко снимки.

Ето и прословутия санаториум(никога вече там няма да стъпи човек от нашето семейство)...МИЗЕРИЯ

Това е част от къщата за гости

Когато се появих аз къде-къде айде до Шипка.

И нека за обяд отседнем в Дряновския манастир механата след мосчето(да не споделям имена)

Хапнахме пийнахме поспахме следобед и продължихме разходката до Габрово(ЕТЪРА)

Малко и от Чичотомовата колиба в Трявна

И накрая на следващия ден завършихме с Боженци

Общо взето си направих 2 извода.Единия е, че много трудно някой може да ме накара да посетя Трявна отново освен ако наистина въздуха се повлиява добре на малкия и второ задължително следващия път ще си направя поход по екопътеката от дряновския манастир към с.Боженци който е 4 часа.В селото, ще ям и ще пия и обратно.

Ето и прословутия санаториум(никога вече там няма да стъпи човек от нашето семейство)...МИЗЕРИЯ

Това е част от къщата за гости

Когато се появих аз къде-къде айде до Шипка.

И нека за обяд отседнем в Дряновския манастир механата след мосчето(да не споделям имена)

Хапнахме пийнахме поспахме следобед и продължихме разходката до Габрово(ЕТЪРА)

Малко и от Чичотомовата колиба в Трявна

И накрая на следващия ден завършихме с Боженци

Общо взето си направих 2 извода.Единия е, че много трудно някой може да ме накара да посетя Трявна отново освен ако наистина въздуха се повлиява добре на малкия и второ задължително следващия път ще си направя поход по екопътеката от дряновския манастир към с.Боженци който е 4 часа.В селото, ще ям и ще пия и обратно.
Коментар