Отседнахме в комплекс „Върбака” между Тетевен и Рибарица.
Малко куцо се получи точно при пристигането, че малко бяхме подранили и трябваше да изчакаме да освободят стаята. През това време решихме да хапнем в ресторантчето.

Менюто не беше особено разнообразно, риби имаше повече, а от останалите неща трудно си избрах. Хапнахме пийнахме и ... айде още малко изчакахме ... и се настанихме. Оправихме багажа, и какво да правим ... айде на басейна ... да ама там беше лудница, нямаше свободни шезлонги. Решихме да пием по нещо, че явно няма да се цамбуркаме, но шефчетата разкараха някакви техни познати и ни поканиха на басейн.
После решихме да се разцъкаме с колелетата. Не разбирам защо им слагат такива ... отвратителни седалки, и 6 минути не може да изкараш на тях. Пък иначе бяха добри (като изключим седалките) имаха си по два предни амотрисьора, дискови спирачки, скоростите също бяха добри.
Разходихме се до Васильово, ама там общо взето нямаше много какво да се види по пътя.

След това се върнахме и айде към Рибарица.
Намерихме си едно заведение та решихме да пием по нещо, но вече беше към 18 часа, а жената така и нищо не яде (освен едни картофки на Върбака) та решихме да хапнем. Аз ударих и една тетевенска сливова отлежала.

По пътя на връщане малко снимки.

Имаше едни уазки, мисля че предлагат офроуд разходки.

Някой/и може и да ги знаят

Имаше и други ретро машини

Една строяща се .... къща/вила (незнам) от дървени трупи, не традиционно за нашите ширини.

Малко пейзажчета от комплекса

На другия ден кафенце, и едни интересни камъчета (снимах само един, но и останалите бяха подобни)

Това е запалка, не някое "патронче" водка

След което се отправихме към Тетевен малко на разузнаване
Решихме да посетим водопада.

Жената се е облякла като за разузнаване

Мислеше си, че няма да ходим никъде

Много и тича дамската чанта в гората

Ама много и тича това розовото

Заслончето от зад

Имаше хубав заслон с барбекю, две големи маси и четири пейки. По моя преценка 12 човека могат на широко да си спретнат „барбекю” под пръските на водопада. Водопада който всъщност се вижда е малкият, до него има друг който го пишат 30м, но само дъждовните месеци има повечко вода. Зимата бил красив, че стичащатата се вода замръзва, а става и за катерене, на който му се отдава.

Не е много на фокус, но се чете

Айде още една да не прекалаваме

Който желае може да разгледа снимките (е пак не са всички, че са 600 и нещо) тук http://mohican.snimka.bg/nature/tete...07538.24286005
Това е другият водопад, който в момента "не работи"

Заслончето

Надолу по пътя към града имаше една чешмичка с хубава водичка.

Тази табела беше до чешмичката

По-надолу мернах два чемшира, ама не бях виждал толкова високи. Предполагам са доста стари.

Местната гимназия по горско стопанство и дървообработване.

Направи ми впечатление колко е чистичко и поддържано.

to be continued
п.п. пък и да видя да не се е объркало нещо при поста, че хич не ми се поправя.
Малко куцо се получи точно при пристигането, че малко бяхме подранили и трябваше да изчакаме да освободят стаята. През това време решихме да хапнем в ресторантчето.

Менюто не беше особено разнообразно, риби имаше повече, а от останалите неща трудно си избрах. Хапнахме пийнахме и ... айде още малко изчакахме ... и се настанихме. Оправихме багажа, и какво да правим ... айде на басейна ... да ама там беше лудница, нямаше свободни шезлонги. Решихме да пием по нещо, че явно няма да се цамбуркаме, но шефчетата разкараха някакви техни познати и ни поканиха на басейн.
После решихме да се разцъкаме с колелетата. Не разбирам защо им слагат такива ... отвратителни седалки, и 6 минути не може да изкараш на тях. Пък иначе бяха добри (като изключим седалките) имаха си по два предни амотрисьора, дискови спирачки, скоростите също бяха добри.
Разходихме се до Васильово, ама там общо взето нямаше много какво да се види по пътя.

След това се върнахме и айде към Рибарица.
Намерихме си едно заведение та решихме да пием по нещо, но вече беше към 18 часа, а жената така и нищо не яде (освен едни картофки на Върбака) та решихме да хапнем. Аз ударих и една тетевенска сливова отлежала.

По пътя на връщане малко снимки.

Имаше едни уазки, мисля че предлагат офроуд разходки.

Някой/и може и да ги знаят

Имаше и други ретро машини

Една строяща се .... къща/вила (незнам) от дървени трупи, не традиционно за нашите ширини.

Малко пейзажчета от комплекса

На другия ден кафенце, и едни интересни камъчета (снимах само един, но и останалите бяха подобни)

Това е запалка, не някое "патронче" водка

След което се отправихме към Тетевен малко на разузнаване

Решихме да посетим водопада.

Жената се е облякла като за разузнаване

Мислеше си, че няма да ходим никъде

Много и тича дамската чанта в гората

Ама много и тича това розовото

Заслончето от зад

Имаше хубав заслон с барбекю, две големи маси и четири пейки. По моя преценка 12 човека могат на широко да си спретнат „барбекю” под пръските на водопада. Водопада който всъщност се вижда е малкият, до него има друг който го пишат 30м, но само дъждовните месеци има повечко вода. Зимата бил красив, че стичащатата се вода замръзва, а става и за катерене, на който му се отдава.

Не е много на фокус, но се чете

Айде още една да не прекалаваме

Който желае може да разгледа снимките (е пак не са всички, че са 600 и нещо) тук http://mohican.snimka.bg/nature/tete...07538.24286005
Това е другият водопад, който в момента "не работи"

Заслончето

Надолу по пътя към града имаше една чешмичка с хубава водичка.

Тази табела беше до чешмичката

По-надолу мернах два чемшира, ама не бях виждал толкова високи. Предполагам са доста стари.

Местната гимназия по горско стопанство и дървообработване.

Направи ми впечатление колко е чистичко и поддържано.

to be continued

п.п. пък и да видя да не се е объркало нещо при поста, че хич не ми се поправя.
Коментар