Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сините Камъни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сините Камъни

Малко снимки от непланирана Неделна разходка в местността Сините Камъни над Сливен. Височината е около 1000 метра над морското ниво, но гледката и на мястото са уникални. Ако сте в района не го пропускайте.

Последно редактирано от axlastro; 10-07-11, 23:58.
    Александър

От: Сините Камъни

Браво! кръсота и вдъхновение

Коментар

Наистина е много красиво и зиме и лете.

Коментар

Много красиво!Благодаря за споделеното.
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Саше,малко съм обиден.Бил си на 25км. от Ямбол и не си ми се обадил???
          Веднага щях да дойда и да се видим.Че и някоя разходчица можеше да спретнем.

Коментар

Човека казва, че е била непланирана разходката и не би трябвало да му се сърдим, Янко. Дано следващия път вече да можем да се запознаем лично с колегата!

Коментар

И това е от там.
              RAV 4
              F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                Саше,малко съм обиден.Бил си на 25км. от Ямбол и не си ми се обадил???
                Веднага щях да дойда и да се видим.Че и някоя разходчица можеше да спретнем.
                Бях почти сигурен, че така ще кажеш. Както казах - беше непланирана разходка и изобщо не бяхме с нашата кола, возиха ни като куфари Иначе за тебе съм планирал да те извикам на едно кратко изкачване на вр. Съръяр, но не знам дали ще ти се разхожда дотам.
                Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                  Бях почти сигурен, че така ще кажеш. Както казах - беше непланирана разходка и изобщо не бяхме с нашата кола, возиха ни като куфари Иначе за тебе съм планирал да те извикам на едно кратко изкачване на вр. Съръяр, но не знам дали ще ти се разхожда дотам.
                  Сега вече разбирам.
                  За върха-ми защо не,но къде се намира той и как е пътя до там-/ориентировъчно/?

Коментар

Виж в гугле мапс - За ориентир - с. Горно Изворово. н.м. около 1550 м, пътя е 10 км по черно - не знам в какво състояние, но предполагам е сравнително лек. Интересни са последните 500 метра, които принципно се качват с мотор, но нищо не пречи да се пробва. Лошото е, че не мога да предвидя кога ще мога да се организирам - обикновено ходенията ми до региона са неочаквани, но всеки път се убеждавам, че по красиво от Централен Балкан за мен няма, пуста сантименталност.
                    Александър

Коментар

Адаш в района на Сините камъни има още едно място за посещение - прочутата Драгиева чешма от народната песен. И наистина горе е много красиво. Няколко пъти съм се качвал и се не мога да стигна до чешмата. Поздрави Сашо.
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                        Адаш в района на Сините камъни има още едно място за посещение - прочутата Драгиева чешма от народната песен. И наистина горе е много красиво. Няколко пъти съм се качвал и се не мога да стигна до чешмата. Поздрави Сашо.
                        Да,много хубаво местенце е района на Драгиевата чешма и самата чешма.Сенките са дебели и даже и в най-големите жеги под тях е прохладно и приятно.Струва си човек да види тези забележителности на Сливенския Балкан.

Коментар

мЕдин от прекрасните маршрути в Карандила е -Селището-Мочурите.За тези ,които са били там темата е позната.От Селището/северно от Сливен/ по стария римски път пътеката минава през живописни места.Над Селището пътеката се разделя на две,като се очертават два маршрута-единият по реката с тепавиците,а дургия по високата част на планината.През летните месеци е за предпочитане пътеката покрай реката.Хем е хладно,хем има достатъчно вода за пиене.Следващите снички са от пътеката по високата част на планината.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 001.jpg
Прегледи:1
Размер:168.5 КБ
ID:5302137Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 016.jpg
Размер:138.1 КБ
ID:5302138Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 027.jpg
Размер:63.4 КБ
ID:5302139Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 028.jpg
Размер:52.8 КБ
ID:5302140Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 030.jpg
Размер:101.8 КБ
ID:5302141Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 031.jpg
Размер:118.0 КБ
ID:5302142 При дъждовно време може да срещне този биологичен вид.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 037.jpg
Размер:178.6 КБ
ID:5302143На поляната пред заслона Мочурите има досатъчно място за почивка и за хапване.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 018.jpg
Размер:183.8 КБ
ID:5302144Последната снимка е от пътеката която минава в ниската част,по край реката.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 011.jpg
Размер:207.1 КБ
ID:5302145Нямам претенциите за изчерпателност/описание/ на маршрута,за което моля да бъда извинен предварително.
                          Нека силата да бъде с нас!
                          Suzuki Grand Vitara
                          +34 642 91 4154

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X