Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите-2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На палатки в Родопите-2

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    От Якоруда към Беглик, не знам да има път. Има от Елешница през Медени поляни. ...
    Има си. Пак се минава през Медени поляни.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако фалира завода на Дачия, по специално на линията за Дръстър, ще се пресъединя.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
        Ако фалира завода на Дачия, по специално на линията за Дръстър, ще се пресъединя.
        Заповядай.

Коментар

Абе, май и на мен ми се идва...
          08седемшест5едно513четири

Коментар

С маршрута какво стана? Какво решихте? И за коя дата, колко вечери.... Иначе пишете и мен... двама де... с Паджерото...
            Don't hunt IF you can't kill
            първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Здравейте.Маршрута се очертава следния.Белмекен -Якоруда-Медени поляни-яз,Беглика.Там нощувка ,разпускане среща с пловдивчани. Ако по някаква причина се забавим ще разделим маршрута на две и ще спим някъде по средата.После ,през яз Тошков чарк продължаваме източно като целта е хижа Персенк.Тук мисля че се припокриваме доста с маршрута от миналата година на колегата sobax и ще разчитаме на неговата помощ.Този маршрут също може да бъде разделен и някъде по средата да има лагер.После идеята ми е да видим скалните мостове,но нямам представа дали има проходим път,между х.Персенк и х.Скалните мостове.Ако някой има трак.или има инфо за това трасе,да помага.След като се насладим на природни чудеса,можем да продължим към хижа Пашалийца да видим колегата фронтерист.Пътя продължава към Хайдушки поляни и може лагер там,накъде в района на езерото.Следва, Смолян -х.Ледницата-Мугла-Триград -Буйново-Чавдар.Минаваме южно на язовир Доспат,правим лирично отклонение да се топнем в горещата вода на Огняново ,и оттам Якоруда.Затваряме кръга.Това все пак е доста пожелателен маршрут и не е сигурно че ще успеем в рамките на седем- осем дни да го преминем ,без да се разбием от каране.А идеята е за по лежерно прекарване ,без излишни рискове.Но пък ако успеем ще бъде чудесно.Това се сещам засега от първо четене,и ако някой има тракове за участъци близки до маршрута ,ще му бъдем благодарни.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

В Якоруда на Лукойла ще спирате ли ?? Да знам да дойда да пием по кафе
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ооо, значи планувате седмичен преход..... Е седмица немога да отделя за съжаление.... оттеглям си резервацията... Мислех, че става въпрос за уикенда. Жалко...
                  Don't hunt IF you can't kill
                  първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Колега, така на пръв поглед преглеждайки плана и виждам нужда от карта за да е нагледно. Пътища до мостовете има поне два, там са и глухите камъни. Посоката е примерно към Стойките. След Смолян в посока Триград има една могилка дето се вика Голям Перелик.
                    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                      Колега, така на пръв поглед преглеждайки плана и виждам нужда от карта за да е нагледно. Пътища до мостовете има поне два, там са и глухите камъни. Посоката е примерно към Стойките. След Смолян в посока Триград има една могилка дето се вика Голям Перелик.
                      Голям Перелик е задължително мероприятие.А иначе мога да пусна файл на гугъл земя там съм заградил желателните места.Проблемно засега се явява трсето от яз.Тошков чарк до х Персенк.Правя си ориентири по сат. снимки ,ама някои са от 2003г и тези пътища които виждам може въобще да са неактуални.
                      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Това е трак Лясково-х.Персенк,само си изчисти отклоненията.
                        Прикачени файлове
                        0+

Коментар

Първоначално публикуван от Emil (0n4o) Преглед на мнение
                          Това е трак Лясково-х.Персенк,само си изчисти отклоненията.
                          Благодаря колега.Още помощ няма да ми е излишна.
                          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Колега, разгледайтемата, на която съм дал линк по-горе. Вътре има всичко, което ти трябва.
                            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Продължаваме маршрута.
                              На хижа Пашалийца хмм ще имаме едно агне.Колегата може да ни съпроводи още от х Персенк.до Пашалийца.
                              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Колеги, незнам как ще издържите една седмица да пътувате..Аз минах г/д същия мършрут излезе 225км, за един ден го взех 10 часа на път и каталясах, за вас не знам... :Д
                                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X