Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Solitude (разказ в картинки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Solitude (разказ в картинки)

Пикник на обочине ...
    Не трябваше да го показваш ... Или поне да беше снимал лошо.
    Сега ще трябва да ти отмъстя с нещо. Да напиша, или да те напия ...

Коментар

Жоро, благодаря!
      Ти си поет с фотоапарат Само техника не стига, тук е участвала и душата ти. Дано се постопли малко, за да продължиш с темата... Има невероятни попадения - ярката пътечка от сливи, която контрастира весело с меланхолията на изоставените стаи, бръшлянът, който се разстила като балдахин към леглото, шарената стомничка, която се гуши на перваза... И Изобщо, иска ми се аз да съм ги направила тези снимки : )

Коментар

Страхотни снимки !
        По-често качвай тук снимки

Коментар

Повече красиво, отколкото тъжно...
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Жоре, много и красиви и тъжни снимки. Минало безвъзвратно загубено...
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Хубави снимки,жалкото е че от година на година дези села стават повече.
              878511557

Коментар

Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнение
                Жоро, благодаря!
                Ти си поет с фотоапарат Само техника не стига, тук е участвала и душата ти. Дано се постопли малко, за да продължиш с темата... Има невероятни попадения - ярката пътечка от сливи, която контрастира весело с меланхолията на изоставените стаи, бръшлянът, който се разстила като балдахин към леглото, шарената стомничка, която се гуши на перваза... И Изобщо, иска ми се аз да съм ги направила тези снимки : )
                Ами, като имам само пет думи в речника, Вики, разбира се, че ще наблегна на снимките ! А на бас, че няма да се стопли и ... благодаря за хубавите думи !
                Ти пък си поетеса без фотоапарат !
                Как е КТМ бебето ?

Благодаря на всички и обещавам, че ако случайно се стопли някой ден, ще продължа отново темата с хронология кое, как, къде + карта, защото сега не пиша дори и тракове, но пък всичко ми е в главата !

Коментар

...е крайно време беше да се появиш пак във форума стига с тоя ф....с
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    ...е крайно време беше да се появиш пак във форума стига с тоя ф....с
                    Няма начин, Краси, от там контактувам с чужденците за "Six days crazy job".
                    Това е много важно за мен !

Коментар

Жоре, предполагам че ходиш с мотора и не си сам. Иска ми се да дойда с вас по такива места. Пък аз ще карам част от багажа и ще пиша тракове.
                      Много хубави снимки. Както винаги.
                      Поздрави!

Коментар

Много много красиво......И къде са изчезнали тези хора и защо

Защо вместо да сме поне бледо копие на швейцарско ние заприличахме на Раджастан

Коя власт ни се натрапи чужда на Българщината и ни изкорени от селата ни

ТКЗС 1956 ........Те ни докараха до тука.........
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Жоро, поздравления! Страхотни кадри и попадения, както обикновено!

Коментар

Колега! Поклон до земята за тези снимки...!!! Сърцето ми се късаше докато ги гледах... Колко много тъга и самота има в тези призраци на къщи... А като се замислиш, че някога са ги огласявали детски смях, песни, плач на новородени... Как някой е мечтал, влюбвал се е, обичал и мразил... България умира и тези прекрасни иначе снимки го крещят без думи...!!!
                            Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 14-02-11, 18:03.

Коментар

Благодаря за красивите снимки!
                              За жалост това което виждаме е необратимо.
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Страхотни снимки, усетих мириса на тези изоставени къщи. Може би след резултатите от преброяването няма да се учудваме , че толкова села са умрели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X