Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Слава" на семейство Пешут

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "Слава" на семейство Пешут

Баш чарши, чебапчилницата "Жельо", 10 кебабчета в палачинка

Коментар

Манастирът в Грачанье. Зоран се пречисти на Йордановден

Коментар

Мостът във Вишеград, Горажде и нашият стопаджия, нагоре към Сутеска клисура

Коментар

На път за Требине

Коментар

Зацапана табела. Отиваме в центъра на Сараево

Коментар

Обранто към София. Смешнете гранични пунктове. Лед?? или що в тоалетните на OMV Чачак.

Коментар

Уморен, но доволен

Албумът с всички снимки е достъпен на адрес
                http://photofile.ru/users/veni/3679972/

Коментар

Не те ли учудва като излезеш извън България колко е чисто Хората си пазат и не цапат.А у нас посевместна цигания мръсотия кал и ужаси.Каруци из (столицата)разнасят мръсотия пълни с чорлави и дрипави бангладешци които се чустват всред това цялото бунище у дома сиА ние?Това нашия дом ли е?Нашата държава?Пита ли ни някой.Тия къде трябва да гледат бързат да натъпчат гагата че сега им е падналоБоже Боже ние ли грешно се молихме ти ли ни грешно разбра.....Нали и сърбите имат управници избрани как избираме наще.И никъде не видях скитащи се цигани по улиците или кофите за боклук
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Евала!!! Прочетох на един дъх, както винаги!

Продължавайте в същия дух.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Винаги ми е било чудно какво делим със сърбите? Отвътре ми е желанието да сме като скандинавските народи, имаме всички предпоставки за това, но все нещо се случва, та сме от другата страна на бариерата. Не, не искам да се възстановява бивша Югославия с България в нея, а едни уважаващи се един-друг държави и народи да вървят напред ръка за ръка. Вярно е на балканите сме, тука всеки иска да преебе комшията, но според мен това може да се посмекчи. Да, знам имаме си връзки между приятелси семейства, които се уважават, но не е достатъчно. Не може всеки 2-ри българин да не иска да минава през српско. Това е отношение, това е показно неуважение, не че няма реципрочните мерки, но от толкоз злъч и черногледство не печелим и отдвете страни за сметка на некои хора в кресла, които се усмихват по византийски. Когато съм бил там винаги ми е било приятно, много лесно се разбираме, не е трудно да общуваме, тогава от къде ни е омразата?
                      Гледам пътеписът на бай Симеон и ми става драго колко сме близки, по обичаи, традиции, храни, питиета.... Какво толкова делим, бе хора?
                      вижте и как се разбират хората от двете страни:
                      http://sportni.bg/?tid=40&oid=2514553&cid=2610
                      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

И мен така.

Другото - разбирам че малко или много, снимки се правят където има да се види нещо на тях...

...обаче, виж им улиците само. В държави, дето толкова години бяха във война.

...а може би точно заради това са такива. Щото скоро са видели зор, а ние сме мързеливи лигльовци, и позволяваме всеки да ни се катери по главите както си иска.

Абе, не знам. Аз не мразя никой, а най-малкото тия, които лично на мен нищо не са ми направили.

А историята трябва да се помни, но да се живее в нея е безсмислено.

Да живеем в днешния ден, и да мислим за утрешния, защото вчерашния вече е късно да променим.

Хау!
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                          Зоран ме зареди със сръбски филми за всички по-значителни неща, които виждаме, или трябва да знам. А който не разбира от сръбски филми – от живота не разбира. Нища!
                          Може ли малко по-подробно за тези филми - нещо списъче, да не би да съм пропуснала някой особено важен. Не ми се вярва, ама все пак...
                          Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Tontonella Преглед на мнение
                            Може ли малко по-подробно за тези филми - нещо списъче, да не би да съм пропуснала някой особено важен. Не ми се вярва, ама все пак...
                            Виж "Лични съобщения".

Коментар

Емир Кустурица Live http://www.youtube.com/watch?v=c6ktlLLOYuY&NR=1

Коментар

Браво за пътеписа
                                Three witches watch three Swatch watches.
                                Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X