До: Е85 в Румъния през нощта - трилър, руска рулетка или нещо друго...
Да не са 500... но са около 300...не, това е немислимо, а и аз нямах възможността да правя такива експерименти през нощта, особенно в тая обстановка...гледах си царския път и толкова.... На мен преходът ми беше от Украйна /Волочиск / до Гулянци в България - 1020 км ! Преценен! За повече км - не!
Първоначално публикуван от Zaarin
Преглед на мнение
.
. Все пак си имал късмет, че си минал по този път през ноща, защото до колкото разбрах през деня се озоваваш в толкова голям кошмар около Букурещ, че почваш да си мечтаеш за 200 км обиколка... ама е вече късно
.

освен за скоростта по магистралите в Германия, де, щото минах през цяла Европа почти, преди 10 дена ... Специално в Германия в най-дясната лента се движат предимно камиони с около 100 км/ч, в средната лента скоростта е около 130 км/ч, а в най-лявата понякога прелита някой с над 160, но са единици. Лично аз поддържах скорост 140-150 в най-лявата лента и през цялото време изпреварвах, като от време на време се прибирах в средната за да освободя лявата на някой пилот
. Беше грешка и надценяване от моя страна да смятам, че мога да изкарам 16-18 часа зад волана само с малки почивки, но в моя случай нямаше никакви последствия и отрицателни емоции. Просто отидох на другия ден
Коментар