Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По Балканите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: По Балканите

Ей това вече е напълно завършен пътепис.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Бравоос,отново нямам думи,евала,между другото като гледам снимките се сещам........че мерака умира последен!Е на тва му викам аз, старчета-разбоиници.Мойте уважения!

Коментар

Тук е мястото на тази имотиконка . Нямам думи. Гледам така и си говоря сам.
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Прекрасно. Браво. Стилът Ви на писане е много увлекателен.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Мамка им и домати.... Догодина кажете на Иван, да сади нещо, дето няма нужда от толкова грижи... Някак, не ми се искаше "пътеписа" да свършва.
            Свалям шапка.
            С моя кум преди 15-тина години си обещахме, като стигнем една.... как да кажа... достолепна възраст, да си вземем по един Harley и да обикаляме... докато можем. Един вид - дядо Harley кара (репите да си ги вади който иска :-) )
            Виждам си мечтата почти сбъдната.

Антон Дончев в трилогията си "Сказание за хан Аспарух, княз Слав и жреца Терес" е описал една бойна част в българската армия - на безсмъртните. На мъжете с внуци.
            Срещнах един безсмъртен.
            Поклон.
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              Мамка им и домати.... Догодина кажете на Иван, да сади нещо, дето няма нужда от толкова грижи... Някак, не ми се искаше "пътеписа" да свършва.
              Свалям шапка.
              С моя кум преди 15-тина години си обещахме, като стигнем една.... как да кажа... достолепна възраст, да си вземем по един Harley и да обикаляме... докато можем. Един вид - дядо Harley кара (репите да си ги вади който иска :-) )
              Виждам си мечтата почти сбъдната.

Антон Дончев в трилогията си "Сказание за хан Аспарух, княз Слав и жреца Терес" е описал една бойна част в българската армия - на безсмъртните. На мъжете с внуци.
              Срещнах един безсмъртен.
              Поклон.
              =======================================================
              Трябва да помниш страхотния дъжд в Балчик преди четири години. Колата ми "плувна" и я намерих долу на площада, докато обядвахме сурови пържали - токът беше спрял.
              Старци духом има и сред младите. С Иван сме от друг калем ашлама...

Коментар

Няма начин да го забравя... Последен етаж на 30 годишна панелка с неремонтиран по-крив... Водопади по стените, касата с пищова плува в спалнята, не смея да запаля лампата в хола, защото от полюлея тече вода... Котката - кълбо нокти, жената - кълбо нерви... За сметка на това, нямаше питейна вода.
                То тогава разбрах, че централната улица в Балчик (Черно море, разбира се!) е била от павета - водата изнесе асфалта, но паветата останаха повечето.
                Ела сега да видиш новият паркинг пред общината. Пуснаха го за 24ти май. После заваля дъжд и взе да пропада. Още го ремонтират. Май ще стане като магистрала Хемус. Всеки нов властник ще го открива "пуска в екслпоатация" (каквото и да означава това).
                И понеже съм ти голям вентилатор , един съвет - не паркирай на него, защото следващият дъжд може да ти прати колата в храма на Кибела.
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Браво Симеоне, много ми хареса. Впрочем никога не съм се съмнявал във възможностите ти.

Коментар

Пътеписът е супер, а снимките ме очароваха много качествени и с много стойност

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                      да сте живи и здрави.
                      старчета а
                      дано доживеем до техните години и да бъдем с разсъдък.
                      Между другуто по летищата на цяла Европа е пълно със старчета - работили са цял живот хората и си харчат парите.
                      Искам да разкажа една случка, която силно ме впечатли. Е не беше на Балканите.
                      Преди 5 години бях в Англия, в едно градче на 100 км от Лондон - Ст. Неотс. Както си се разхождах по тротоара до едно Ауди( доста ново, модела не помня) ме посрещна доста възрастна жена подпряна на една патерица. Тръгна с "Excuse me..." и докато да и обясня, че съм чужденец и ако ме пита за някой адрес няма да мога да и помогна жената посочи със свободната си ръка инвалидната количка до задната врата на Аудито. Най любезно ме помоли да сгъна количката и да я сложа на задната седалка. Втрещен изпълних молбата и . След това бабето ми благодари, отвори си шофьорската врата, сложи патерицата до предната седалка и най-спокойно си потегли.
                      Дано не стигаме до нейното положение, но дано всеки от нас когато се пенсионира да може да си позволи по едно АУДИ и с него да обикаля...

Коментар

От: До: По Балканите

Чичо Мони, който започна тази тема (има и други негови, все така увлекателни) вече пое на еднопосочно пътешествие.
                        Остава споменът за един добър и интересен човек.

Коментар

От: По Балканите

yarmov! Не може да бъде! Кажи че, не е вярно! Кажи че, се шегуваш!
                          Не искам да повярвам!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X