Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до Италия

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Пътуване до Италия

    Здравейте,

    След месец ще пътувам до Италия - Милано. На сватба съм и имам бойната задача да поръчам и да ми направят от България едни специално гравирани чаши от стъкло, които да зарам с колата натам. Ще се минава през Сърбия и Хърватска Подарък са за италианската рода на булката...Проблема е, че не знам дали няма да се заядат на сръбската граница или на сръбско - хърватската. Все пак ще са около 30-35 чаши и предполагам ,че ще са в някви кутиики или кашон дори. Някой има ли опит с подобен транспорт и дали митничарите правят проблем за таквиа неща ? Мислехме и вариант с куриер, но цената със застраховка излиза 3 пъти повече от самата стойност на чашите пък и не се знае дали няма да се потрошат някъде по пътя. Затова ще ги метнем в багажника на комбито и ще пътуваат с нас.

  • #2
    От: Пътуване до Италия

    Сложете ги в чанти, за да е по-сигурно, че няма да проверяват.

    Коментар


    • #3
      От: Пътуване до Италия

      Ти кажи дали са голям обем - примерно кашончетата колко са.Ако са 6 кашончета можеш да сложиш в чанти на задната седалка 2 и в багажника 4 примерно в дъното после си нареди багажа.
      Проблемата ти е само Сърбия. За Хърватска си носи фактурата за покупка в БГ и там не трябва да имаш ядове защото стоката ти вътрешнообщностна.
      only 4 x 4,sim AWD

      Коментар


      • #4
        От: Пътуване до Италия

        Да добавя Сърбите не могат да ти ги отнемат.Могат само да те накарат да ги декларираш.Но това са разходи. Мисля че няма да имаш проблеми.
        only 4 x 4,sim AWD

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X