Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за хотел около Александропулис?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за хотел около Александропулис?

Днес констатирах, че има три почивни дни в края на седмицата.

И веднага ми се доходи някъде наблизо - Александропулис ми се пада най-близо. Пловдив - Маказа - и на юг.

Поразгледах букинг, и имам някакви цели, и вероятно утре ще резервирам, но яко някой има лични впечатления, ще съм благодарен, ако ги сподели.

Става дума за двама възрастни и две деца - 7 и 12 годишни.
    Близост до плаж, басеин, хранително-питейни заведения в близост са плюсове.

Предварително благодаря за съветите.

От: Съвет за хотел около Александропулис?

Керамоти също е добра дестинация.Има доста хотелчета.
    И може да се разходите до Тасос.
    ........................
    Иван Маринов
    CRF 250 X
    Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Вени,звънни ми утре - ще те пратя при Минас - на 10км. след Кавала - плаж без българи и супер спокойствие!

Коментар

А може ли и мен да ме упътите, че и аз имам същите намерения, а не знам на кого да звъня.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

То Керамоти е добро, и приятно място, дето може да срещнеш познати от цялата страна..
          Според букинг-ком няма свободни места по хотелите там.
          И Тасос е красив и приятен за почивка - с отлични впечатления съм, но един от критериите ми беше дестинацията да е максимално близо до нас.

А аз нещо леко взех да се разкандардисвам - като прегледах прогнозата за времето, май най-важното ще е изгледа от терасата на хотела - дъждовно....

Коментар

Просто иди в приличен час и си намери хотелче. Ни се спазарихме за 30 евро стая и се оказа, че сме взели един от най-скъпите. В тоя сезон няма наплив, а хотелчетата са десетки, ако не и стотици.
            www.offnews.bg

Коментар

А на мен ми изглежда да е добро, доколкото може да се вярва на синоптиците: http://sinoptik.bg/alexandroupolis-g...6928/10-days/6
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Продължавам ти идеята за Александруполи :
                В петък имаш ферибот в 16:00 до о-в Самотраки. Две нощувки там и в неделя имаш обратен ферибот в 15:00. Ето ти и пълното разписание от Александруполи до Самотраки и обратно
                http://www.saos.gr/index.php?SCREEN=dromologia
                Мисля, че няма да имаш проблем с нощувките на Самотраки. С или без Booking.com
                Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

...
                  Последно редактирано от Veni1; 16-09-14, 09:42.

Коментар

За съжаление се появиха едни спънки, поради които приятната почивка се отмества във времето.

Идеята за Самотраки отдавна съм я прегърнал, и със сигурност ще стъпя на тоя красив остров.

Благодаря на всички за съветите - никак не са излишни.
                    Извинявам се за грешното изписване на Александруполи.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      Днес констатирах, че има три почивни дни в края на седмицата.
                      Направо си отличник ! Мойта жена се сеща в последния работен ден и организирането е истинско приключение !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X