Google ми чертае два маршрута - през Баня Лука и през Славонски брод. Първият е уж по-къс, но вторият е повече магистрала. От къде ще препоръчате?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От къде да мина от Сараево за Загреб?
Свий
X
-
От: От къде да мина от Сараево за Загреб?
И "бързо" и "гледки", не става. Аз лично дълго време не съм минавал там, обаче това е главния път от Сараево за Загреб или Белград.Three witches watch three Swatch watches.
Which witch watch which Swatch watch?
Коментар
-
От Сараево до Баня Лука ще ти отнеме около 3 часа ако минеш през Кнежево. Това е кажи речи най - бързият път до Загреб. Основният път е през Яйце, но така се удължава с 1 час. Ако решиш да минеш на север към Славонски брод има и друг вариант. Малко след Добой има едно село. Казва се Которско. Малко след него има отбивка към Босански Шамац. През него ще стигнеш много по - бързо до Хърватската магистрала. Леко се отклоняваш на изток, но пътят е много по - бърз отколкото до Славонски Брод. Имай в предвид, че пътят през Кнежево е малко труден. Доста завой са. Това обаче ти е и най - бързият вариант.
Коментар
-
netrootbg, чак сега видях отговорите ти.Доверих се на GPS-а и той ме отведе от Которско към Славонски Брод по най-прекия път - през Дервента. Видя ми се някак обезлюден този край. Изоставени къщи, празни села.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар