Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да мина от Сараево за Загреб?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде да мина от Сараево за Загреб?

Google ми чертае два маршрута - през Баня Лука и през Славонски брод. Първият е уж по-къс, но вторият е повече магистрала. От къде ще препоръчате?

От: От къде да мина от Сараево за Загреб?

Ако имаш време: Баня Лука
    Ако бръзаш: Славонски Брод
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Май, май ще гледам по-бързо да стигна. А, ако мина през Славонски брод изпускам ли нещо интересно (гледки, такива работи...) и как е пътят там (че по-невзрачен изглежда на картата )?

Коментар

И "бързо" и "гледки", не става. Аз лично дълго време не съм минавал там, обаче това е главния път от Сараево за Загреб или Белград.
        Three witches watch three Swatch watches.
        Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Благодаря!

Коментар

От Сараево до Баня Лука ще ти отнеме около 3 часа ако минеш през Кнежево. Това е кажи речи най - бързият път до Загреб. Основният път е през Яйце, но така се удължава с 1 час. Ако решиш да минеш на север към Славонски брод има и друг вариант. Малко след Добой има едно село. Казва се Которско. Малко след него има отбивка към Босански Шамац. През него ще стигнеш много по - бързо до Хърватската магистрала. Леко се отклоняваш на изток, но пътят е много по - бърз отколкото до Славонски Брод. Имай в предвид, че пътят през Кнежево е малко труден. Доста завой са. Това обаче ти е и най - бързият вариант.

Коментар

Забравих и да се уточня. Кажи по кой маршрут ще минеш за да ти обясня подробностите за него.

Коментар

netrootbg, чак сега видях отговорите ти. Доверих се на GPS-а и той ме отведе от Которско към Славонски Брод по най-прекия път - през Дервента. Видя ми се някак обезлюден този край. Изоставени къщи, празни села.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X