От: Свърши ми "Вилямовката"

"По-насам" ? Наскоро изпълнявах загубен бас  и благодарение на колега от форума се срещнах с един много интересен българин от Цариброд (списва посочения по-долу сайт), като в крайна сметка установих, че почти нищо не знам (вкл. като турист) за Западните (ни) покрайнини и мисля занапред да се съсредоточа във вършеене из тях. Та, ако ще оставяме пари в сръбско, наистина е добре "по-насам", да подпомогнем региона, те много хора в него само на нас българските туристи разчитат. Има къщи за гости, но повечето рабоят само пролетта и лятото. Избери си нещо за разглеждане оттук: http://www.prognozazavremeto.net (името да не те смущава, не е синоптичен сайт). За нощувки в района друг да каже, аз близо до БГ съм нощувал само на Власинското езеро, но сега не му е най-добрият сезон.
 и благодарение на колега от форума се срещнах с един много интересен българин от Цариброд (списва посочения по-долу сайт), като в крайна сметка установих, че почти нищо не знам (вкл. като турист) за Западните (ни) покрайнини и мисля занапред да се съсредоточа във вършеене из тях. Та, ако ще оставяме пари в сръбско, наистина е добре "по-насам", да подпомогнем региона, те много хора в него само на нас българските туристи разчитат. Има къщи за гости, но повечето рабоят само пролетта и лятото. Избери си нещо за разглеждане оттук: http://www.prognozazavremeto.net (името да не те смущава, не е синоптичен сайт). За нощувки в района друг да каже, аз близо до БГ съм нощувал само на Власинското езеро, но сега не му е най-добрият сезон.

Първоначално публикуван от stankos

Преглед на мнение

и благодарение на колега от форума се срещнах с един много интересен българин от Цариброд (списва посочения по-долу сайт), като в крайна сметка установих, че почти нищо не знам (вкл. като турист) за Западните (ни) покрайнини и мисля занапред да се съсредоточа във вършеене из тях. Та, ако ще оставяме пари в сръбско, наистина е добре "по-насам", да подпомогнем региона, те много хора в него само на нас българските туристи разчитат. Има къщи за гости, но повечето рабоят само пролетта и лятото. Избери си нещо за разглеждане оттук: http://www.prognozazavremeto.net (името да не те смущава, не е синоптичен сайт). За нощувки в района друг да каже, аз близо до БГ съм нощувал само на Власинското езеро, но сега не му е най-добрият сезон.

А Белград ми иде далечко и не ми се пътува толкова. Двуомя се между Ниш и Зайчар !?! За Ниш излизат доста места за настаняване . Дали може на място да се намери нещо за спане или да си правя резервация предварително ? Не е много далеч и в най-лошия случай може да си спим в къщи !
 А Белград ми иде далечко и не ми се пътува толкова. Двуомя се между Ниш и Зайчар !?! За Ниш излизат доста места за настаняване . Дали може на място да се намери нещо за спане или да си правя резервация предварително ? Не е много далеч и в най-лошия случай може да си спим в къщи !

Имат един паметник срещу моста към централния вход на калето, там "прославят" многото осЛободженьа на града, едното... от нас.
 Имат един паметник срещу моста към централния вход на калето, там "прославят" многото осЛободженьа на града, едното... от нас.  

... е такова нещо не съм пил ! Такава ароматна ,пивка мека ...тука я премерих точно 50 градуса ! Взехме 3 кила ! Между другото и цената и е хубава 400 динара литъра !Продължихме с пазара на женски му работи и не съм помнил цени ! По-късно с булката решихме ,че 3 литра ще ни омалнее и са върнахме та взехме още 2 литра Дюлова и 2 Сливова ! Само заради хубавата им ракия ще отида пак ! Вече беше около 1 и коремите ни взеха да се обаждат ! Решихме да хапнем на крак покрай едно павилионче ! Скарата им е божественна ! И понеже решихме ,че всичко сме видяли решихме да се прибираме към София ! За вечеря си взехме от всичко що цвърчеше на скарата по едно за вкъщи ! Минахме през сладкарницата сред село и си доядохме и там ! Останаха ми 40 динара и не стигат да си платя паркинга ! Викам си тука Менячници има на всеки ъгъл та ми е спокойно ! Влизам в първата и ново 20 ! Левове не щат ...Втора, трета докарах ги до шест ! Не и не . Това левовете ги нямат за пари ! Реших да се обърна към банка ... и същата работа !
... е такова нещо не съм пил ! Такава ароматна ,пивка мека ...тука я премерих точно 50 градуса ! Взехме 3 кила ! Между другото и цената и е хубава 400 динара литъра !Продължихме с пазара на женски му работи и не съм помнил цени ! По-късно с булката решихме ,че 3 литра ще ни омалнее и са върнахме та взехме още 2 литра Дюлова и 2 Сливова ! Само заради хубавата им ракия ще отида пак ! Вече беше около 1 и коремите ни взеха да се обаждат ! Решихме да хапнем на крак покрай едно павилионче ! Скарата им е божественна ! И понеже решихме ,че всичко сме видяли решихме да се прибираме към София ! За вечеря си взехме от всичко що цвърчеше на скарата по едно за вкъщи ! Минахме през сладкарницата сред село и си доядохме и там ! Останаха ми 40 динара и не стигат да си платя паркинга ! Викам си тука Менячници има на всеки ъгъл та ми е спокойно ! Влизам в първата и ново 20 ! Левове не щат ...Втора, трета докарах ги до шест ! Не и не . Това левовете ги нямат за пари ! Реших да се обърна към банка ... и същата работа ! Накрая с момчето на паркинга се споразумяхме . Оставх му 40 динара и пет лева и "Пътят към София" (български игрален филм) !
 Накрая с момчето на паркинга се споразумяхме . Оставх му 40 динара и пет лева и "Пътят към София" (български игрален филм) !

Вероятно ги бъркат падежите
 Вероятно ги бъркат падежите  другарете от посолството на СФРЮ пратиха нещо като "нон-пейпър" да се спре облъчването на съветските дечица с български шовинистични лъжи.
 другарете от посолството на СФРЮ пратиха нещо като "нон-пейпър" да се спре облъчването на съветските дечица с български шовинистични лъжи.  

Коментар