Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за екскурзия в Румъния

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за екскурзия в Румъния

Здравей те . Тъй като ми се налага да отскоча на 23.08 до Букурещ на летището . Мисля да си направя една малко екскурзия около Букурещ . Дайте предложение тъй като не съм ходил в Румъния до сега . Мисля вечерта да се прибера в България . Дайте някакви идеи за една кратка обиколка с кола

От: Съвет за екскурзия в Румъния

за един ден до летището и екскурзия е прекалено оптимистично - само пътя в двете посоки е 4-5 часа.... иначе до Синая може да отскочите - планинско курортче...

ако сте истински пътешественици може и до Брашов и солните мини, ама за един ден
    Последно редактирано от bushiDO; 19-08-13, 15:32.
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

На практика ще имаш няколко часа. Най-добре виж някои неща от Букурещ. Кои точно можеш да си избереш от ТОЗИ пост нататък.
      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

+1 за Синая и Брашов!Ако минаваш Русе Гюргево в тъмната част на деня,сложи +2 часа отгоре,пътя е ужасен от Румънска страна!Няма осева линия и целия е в коловози от тировете.Не забравяй винетка за Румъния,и леи в портомонето,че последния път(преди месец и половина)като се прибирах от Германия умрях от глад,никъде не искат евро включително и по бензиностанцийте...евросъюз....дрън дрън.А във Букурещ имаше един път в ремонт,където ГПС-са ме въртя около час докато се измъкна.

Коментар

Първоначално публикуван от Serg71 Преглед на мнение
          Здравей те . Тъй като ми се налага да отскоча на 23.08 до Букурещ на летището . Мисля да си направя една малко екскурзия около Букурещ . Дайте предложение тъй като не съм ходил в Румъния до сега . Мисля вечерта да се прибера в България . Дайте някакви идеи за една кратка обиколка с кола
          Примерно "Музеят на селото" намира се от дясно на пътя за летището след триумфалната им арка.Летище Баняса е затворено и полети се извършват от летище Отопени.

Коментар

Първоначално публикуван от v12345s Преглед на мнение
            Примерно "Музеят на селото" намира се от дясно на пътя за летището след триумфалната им арка.Летище Баняса е затворено и полети се извършват от летище Отопени.
            Информацията ти като цяло е полезна, но не е за човека, когото цитираш. Той се е върнал два дни преди поста ти... ...и не е зле да сподели какво е видял.
            Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X