от няколко месеца се каня да публикувам снимки от лятната ни разходка.То като цяло колеги са публикували почти всички красоти в Дубровник,Будва,Котор ......ама реших да ви представя тези места през моя поглед,като ви спестя по известните красоти наснимани и публикувани в другите теми за района.Бях отседнал в Млини на Дубровнишка ривиера и горещо ви препоръчвам това селце.Минах през Сърбия,Босна,Хърватска И черна гора.Като цяло ужаса на войната още не е отшумял...........дано не дава господ.Оправих се идеално с GPS без никакви ядове като се има предвид,че на Требине имаше рамонт и заобиколен маршрут-машината ме прекара без никакви ядове.Пътя е около 12-13 часа в посока.Таксите в Сърбия ги заплатих с пластика,като цяло на всяка бензиностанция можете да обмените евро.......е курса е малко къц ама .В Босна и херцеговина ядец трябва си местна валута.В Хърватска също,е минава и евро ама се мръщят.В Черна гора с евро няма никакви ядове.В Хърватска като цяло единственно храната не ми допадна-скъпа и неособенно добра на повечето места.
Това което ми изпълни душата в Хърватска и Черан гора е, че почти всяко село има отбор по водна топка и за разлика от нас не са убили водният фудбол.Присъствах на мач на два селски отбора............беше си цяло с

ъбитие,гарнирано с подобаващо количество публика и..............скара след състезанието.
Това което ми изпълни душата в Хърватска и Черан гора е, че почти всяко село има отбор по водна топка и за разлика от нас не са убили водният фудбол.Присъствах на мач на два селски отбора............беше си цяло с
Коментар