Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до Гърция..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разходка до Гърция..

Ами ще споделя моите проблеми и на мои близки за да станат повече примерите
    -миналата година се озовах зад някакъв автомобил който бяха спрели на една уличка (полицаите викаха и насочваха пистолети към колата пред мен )
    и кратко след това едва ли не и аз се превърнах в престъпник...Как да е ...някак си ме пуснаха ама беше грозно...
    -проблем от комшии ,че ми капело нещо от колата и щели да се обадят на полиция(капеше отдушника от климатика на колата)
    -проблем с комшиите ,че сам съм си поставял антената за телевизия

-проблем с затъмнени прозорци
    -махнах си ксенона заради тях
    -преди с визите лек проблем на митница

-безкрайно нагло отношение от повечето гърци които не ме познават защото познатите ми знаят ,че съм душичка
    -на сестра ми "умния" мъж постоянно ми обеснява какви ли не глупости ,че ми иде да го....
    -преди две години един висок камион се блъсна в терасата ни отчупвайки парче с размери около 30 на 30см което падна на см от колата ми и избяга...
    За дългите години в които майка ми и сестра ми живеят там имаме шепа приятели гърци...

е има и +
    -тук таме се намира някой друг хубав плаж ,но пък водата е гадна и влезе ли ти в очите става весело
    -ходил съм по някой острови...Кефалоня има уникален плаж зад едни планинки където ме заведоха...
    -В много заведения се отнасят както тук не са(на съответната цена)
    -хранителните им продукти в масовия случай са значително по качествени от нашите гадости...
    Абе не е лоша гърция ама да беше наша територия
    Сега на второ премисляне ако отивам чисто на почивка може и да не е толкова зле...просто винаги съм бил там с престой и нормалния живот там си има доста минуси...
    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Да ви имам проблемите колега.

Коментар

Е колега ти какво разбираш под проблеми?Миналата година като на наш български състезател им пребраха камиона с колата и 9000 евро глоба заради 60кг отгоре на цялата композиция(и те килограмите били повече заради туби с гориво които са носили) ...Доколкото помня при молба от нашите момчета да се тегли камиона без тубите е било отказано без грам разбиране и последвалите санкции...Това хубаво ли е ?
        Оспамихме на колегата темата къде да отиде на красиво място...

Коментар

Абе, Десо, я ми ела на гости на балкана, хем ще ти разправям за гръчко, хем няма да се косиш с простотиите у комшиите, хем ще ти е по-блико, хем ще ти е по-харно, и ще ти разправям къде-какво-защо...
          Телефона ми го знаеш, ако жена ти не ще - ще се обадим, ще я кандардисаме...
          Не си създавай дертове артък, има за какво да си говорим на рядка ракийка и на постни пържолки..
          я си помисли пак?

Коментар

Проблемите тръгнаха с кризата им. Полудяли са да пълнят хазната със всякакви глоби. Това от самите гърци ще го чуете. Ходил съм и аз не знам колко пъти и никога до сега проблем не съм имал, просто се промениха нещата.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
              Абе не е лоша гърция ама да беше наша територия
              Ако беше на наша територия, отдавна нямаше да е толкова хубава Гърция.
              Аз лично не съм имал проблеми с гърците, а за описаните по-горе проблеми от теб колега - всеки от нас вярвам ги е имал на нашето море, че да не са и в повече.....
              Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
              0879076007 Жельо

Коментар

Да аз и за това казах ,че като поразмислих за почивка бих отишъл...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X