Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Остров Лефкада-Гърция.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    От: Остров Лефкада-Гърция.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0749.jpg
Прегледи:1
Размер:178.5 КБ
ID:5680946
    Същия плаж си е и водата е същата. Снимка от преди две седмици

    Не зная защо, но няколко човека яко плюят по Лефкада.
    Искам да похваля острова. Особено местните хора, невярвах да кажа нещо добро за грък, но хората на острова са изключително дори, всячески се опитват да помогнат и угодят. Природата е уникална и изключително зелена. Страхотна комбинация от дъб, пиния и кипариси и много много завой.
    Плажовете са уникални със страхотна вода, от нахвалените Порото кацики и Егремни, катсизма и на нас най-ни хареса Пефкуля.
    За хейтърите, за разлика от Какао бич на черно море, чадърите са много малко, не повече от 10%. Но пък са безплатни, за разлика от какао биич , където плащаш 30-40лв, там за 2 фрапета и две бири (не е задължително) за 20 лева ползваш съблекалня, тоалетна и много чистота.
    Да препоръчам една кръчма http://rachi.gr/?lang=el уникално място, със страхотна кухня, и без гръцка музика. И едно село наблизо - Кирия, от там си взех страхотно ципуро без анасон(страхотна ракия) и узо по 8Е и зехтин домашен за 18Е 5л.

    "Връща се един от Черно море и разказва - сега разбрах защо са го нарекли какао биич "

    Коментар


    • #47
      От: Остров Лефкада-Гърция.

      Ако визираш и мен в тези няколко хора дето плюят Левкада си в грешка, аз споделям мое мнение за Порто Кацики (плажа) и продължавам да го твърдя че са го прецакали, знам какъв беше преди много добре. Нямаше кетъринг от кръчма на 3 км, нямаше платен паркинг и шезлонги,имаше капанче със страхотни закуски и невероятно кафе(на вкус) сега няма нищо общо, имаше много по широка плажна ивица и много ама много по синя вода . Ако тази вода ти се вижда синя значи незнаеш какво е било преди синьото на плажа. Моята снимка е също от преди 2 седмици.
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

      Коментар


      • #48
        От: Остров Лефкада-Гърция.

        Преди 10 години и момичетата изглеждаха по добре,
        Това е море, постоянно има движение- завлича и изкарва пясъка.
        истината е, че плажовете са уникални и не са пренаселени. Порто кацики се е комерсиализирал, но все още е прекрасен. Егреми е огромен и има място за всички. Но и двата плажа са за макс по един ден, само за снимка. Няма как да се катерят тези стълби два пъти. (освен ако сме с 20г по млади)
        Аз най харесах Пефкуля - ситен пясък и синя вода. Друго много красиво място е плажа при черквата Свети Йоан. под скалите , малко уникално плажче. При него има извор със студена сладка вода- страхотна комбинация
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0922.jpg
Прегледи:1
Размер:165.7 КБ
ID:5681004

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X