Наложи се миналото лято да отида на бърза командировка до Истамбул. Въпреки, че ме чакаше много работа взех и апарата с надеждата, че ще успея да направя няколко снимки. Искам да поясня, че съм бил в някои от най-големите градове в света, но все на запад от България и съвсем не бях подготвен за това, което ме очакваше. За един ден сигурно видях 4мил. автомобила, 5мил. души и изпих 5 литра горещ чай в 35 градусова жега. Като се прибрах в София имах чувството, че съм на най-спокойното място 

Тук вече слязохме от колата и се разходихме из най-оживената улица в центъра на европейската част

Е тава е патрулка

Този добре си свиреше на някакъв инструмент и като видя, че го снимам започна още по-силно да удря с лъжиците по струните и събра голяма тълпа около себе си

Хотела на шефа

Тук вече слязохме от колата и се разходихме из най-оживената улица в центъра на европейската част
Е тава е патрулка

Този добре си свиреше на някакъв инструмент и като видя, че го снимам започна още по-силно да удря с лъжиците по струните и събра голяма тълпа около себе си
Хотела на шефа

Коментар