Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загубица, Сърбия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Загубица, Сърбия

Утре трябва да пътувам до Загубица (или Жагубица, не знам кое е правилното). Намира се в Сърбия, недалече от Зайечар. Въпросът ми е дали има ГКПП с. Кула (Видинско) - Зайечар и ако да, дали някой е минавал скоро и какъв е пътя натам. Та Зайечар трябва да продължа към Бор и малко след това е въпросната Загубица.

Другият ми въпрос е дали някой е ходил в Сърбия само с лична карта. Уж гражданите на страните от ЕС влизали само с лични карти, ама ще съм по-спокоен, ако някой е пробвал вече.

Благодаря ви предварително за помощта!
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

От: Загубица, Сърбия

Информация от Понеделник (Калотина): Няма никакъв проблем да се минава само със лична карта, тествано
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

в събота бая народ ще ходи до Зайчар Zaječarska Gitarijada 2011

http://maps.google.bg/maps?saddr=%D0...1,0&sz=11&z=11
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Минавал съм го от Пожаревац до Бор през Джагубица с ТИР с ремаркеВъпреки знака на Ждрело забранено за ремаркета

Пътят е убав немаш гайле
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

За личната карта не се притеснявай, минава се без проблем, но ако имаш паспорт по-добре си го вземи, защото могат да те забавят, като те накарат да попълваш бланка с данните от личната карта.

Има ГККП до село Кула, а в Сърбия е Вршка Чука. Минавал съм оттам, но преди повече от две години и не знам в какво състояние е пътя в момента.

Коментар

Сори за спама, но не мога да не споделя, че някога прекарах в У Жагубицу една година от живота си.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              Сори за спама, но не мога да не споделя, че някога прекарах в У Жагубицу една година от живота си.
              Не е спам, много ми е интересно всичко за региона.
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Другото, което се чудя е дали от София ще е по-бързо да мина през въпросния маршрут през Кула, което значи да минавам и Петрохан, или да си карам през Ниш - с 40 км. повече?
                Има и трети вариант - София - Пирот - Зайчар - Жагубице. Този е със същата дължина, като първия, но без Петрохан.
                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Информация от втора ръка относно Петрохан - асвалтът е в ужасно състояние и е по-добре да се отделят 20-30-40 км в повече, но не и да си трошиш автомобила из прохода.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    И не съжаляваш нали
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ходих! Минах през Петрохан на отиване, след това в Сърбия през Бор, Борско езеро и Жагубица. Борско езеро - Жагубица е проход, подобен на Петрохан, но с много по-хубав асфалт. И много красив.
                      Изобщо там си е много красиво.
                      И в Жагубица има доста българи. Май с копане на някакви камъни се занимават.
                      Надявам се скоро да се върна там. Имам и снимки, не много хубави, щото ги правих точно на най-големия пек, но ще ги сложа все пак.
                      И ще се радвам ако и някой друг разкаже нещо за Жагубица.
                      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Позволете да уточним нещо - Кула е град(че) от памтивека!

Коментар

Първоначално публикуван от DEYAN IYI Преглед на мнение
                          Позволете да уточним нещо - Кула е град(че) от памтивека!
                          Извинявам се за грешката!
                          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X