Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Черна Гора през Копаоник.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За Черна Гора през Копаоник.

Филип, и ти ли се за Тиват? По офертата за 7 дни, хотел Мимоза и Камелия? Ние сме там от 28и до 5 ти Юли. Ще се радвам да се видим ако е така.

Коментар

Кольо, не сме към тази оферта. Предполагам, визираш тази от grabo.bg .
      Ние ще пътуваме с колата и сме резервирали в семеен хотел в Доброта, Котор. По-горе съм дал линк на маршрута ми, там можеш да видиш къде точно е хотелчето. Пет нощувки и после една в Сараево. Смятаме с автомобила да ходиме до разни плажове, въобще, на място ще се решава кое къде ще е. На 2 Юли следобед ще акостираме покрай залива

Коментар

Завърнахме се вече. Маршрутът ми до Черна гора беше София - Ниш - Прокуплье - Блаце - Брус - Бальевац - Рашка и надолу е ясно.

690 км до Которския залив, 14 часа, в които се включват едночасово разглеждане на Подгорица, половин час на Свети Стефан и доста спирания за снимки, а и за кафе.
        Маршрутът в никакъв случай не може да се нарече натоварен, какъвто е пътят през Крушевац и Кралево ( оттам се върнах ).
        И мога смело да кажа, че минах през Невероятно Качествени 3-, 4-, а защо не и петостепенни пътища, в които почти нямаше знаци за ограничения на скоростта, нито пък едно голямо и дълго село, както беше по маршрута през Крушевац.
        Чудесен, кратък и спокоен път без пътни такси.

П.П. В Черна Гора действително има винетка, или по-скоро Еко стикер на стойност 10 евро, напълно легален документ, абсолютно задължителен в страната. И донякъде ме е яд, че не минах през Копаоник, защото немалка част от 1900-те километра, които изминах, бяха през завои, "фиби", стръмни изкачвания и спускания - най вече в Босна в участъка Херцег Нови (Черна Гора) и Мостар.
        Бензинът в Сърбия, Черна Гора и Хърватия беше около 2.60 - 2.70 лв, в Босна около 2.20 лева

Коментар

Здравейте,бихте ли ми казали кой хотел да избера Мимоза и Камелия? И никакви отзиви?Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X