Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Transfagarasan? Не, благодаря.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Transfagarasan? Не, благодаря.

Страхотен пътепис и снимки! Благодаря!

Коментар

Задравей. Много приятен пътепис. Много елегантно ме насочва към следващата дестинация.

П.С. Запознахме се на събора. Пихме кафе с Ник Николов и Марлянда.
      Иван
      ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
        Ти си допуснал една ОГРОМНА грешка-този проход е за мотори
        можеш да му се насладиш истински ако си на две колела
        и ако го караш от север на юг(както възнамерявам да направя следващия път)
        Аз предпочитам да съм на 4 колела. А относно насладата - само си представям как няма толкова много движение и съм с една лека спортна кола със задно задвижване ( например Мазда МХ5 или Е30 М3) и ми потичат лигите.
        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
        Walter Rohrl
        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Обикновено ме мързи да коментирам, въпреки че чета почти всички нови пътеписи, но в този случай побеждавам себе си: изнамирам в пощата си забравената парола за форума, логвам се и ще споделя, че пътеписа е много палещ въображението.... Мястото е уникално и снимките го потвърждават. Благодаря за споделеното! Сега ще изуча и трака

Коментар

Брей, какви красоти има в тази Румъния! Страхотни снимки!
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Оказва се че Румъния е пълна с красоти. Много ме впечатли какви пътища правят и то в планински проход. Ние тук по равното магистрали не можем да си направим, а камо ли второстепенни пътища. За планински да не говорим. Благодаря много за пътеписа и за снимките. Ето, че и около нас има много хубави места за посещение, а не чак в алпите. Би ли споделил, имаше ли проблеми с катаджии, как беше хотела, храната ...

Коментар

Първоначално публикуван от sto101 Преглед на мнение
                Би ли споделил, имаше ли проблеми с катаджии, как беше хотела, храната ...
                С катаджии нямах никакви проблеми, но и не съм се изхвърлял - круиз контрола на 100-105 км/ч. В хотела трябваше да има безжичен интернет, но така и не се преборих с него - DHCP-то не работеше. От рецепцията обещаха на сутринта да дойде някакъв админ и да го оправи, но аз тръгнах рано.
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl

Коментар

Видях със закъснение. Прекрасни снимки.
                  Благодаря !
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Страхотни снимки, добре написано. Благодаря за споделеното. В края на юли планирам да посетя същите места, но в обратната посока. Трака който си публикувал ще ми свърши страхотна работа.
                    Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Добра идея за разходка из Румъния. Благодаря за снимките и трака!
                      Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Малко страничен въпрос за румънските пътища: как стои въпроса с крайпътните чешмички? Мисля да се разходя с велосипед и не ми се возят прекалено много туби.
                        Благодаря!
                        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                          Малко страничен въпрос за румънските пътища: как стои въпроса с крайпътните чешмички? Мисля да се разходя с велосипед и не ми се возят прекалено много туби.
                          Благодаря!
                          За чешмички не се сещам да съм виждал около пътищата, но села има доста начесто.
                          Walter Rohrl

Коментар

Септември смятам да се разходя за 2-3 дни из Румъния и маршрута ще бъде подобен. Благодаря за споделеното и качените снимки!

Коментар

Да не откривам нова тема! Другата седмица имам едно пътуване до Полша и мисля да се върна през Румъния и да мина през Трансалпина! Та да питам - как е в момента прохода? Има ли проблеми при минаването със СУВ? И откъде започва от северната страна, т.е. каква точка да задам на навигатора?
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Доколкото знам целия вече е асфалтиран. Търси град Sebes (N45 56.003 E23 33.673)
                                Walter Rohrl

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X