Първоначално публикуван от Явор
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Канарски острови 10.02.2007
Свий
X
-
фикусПървоначално публикуван от Явор Преглед на мнениеКакво те интересува по точно?
Ето още интересни снимки
Познайте какво е дървото?

Коментар
-
Да десо фикусПървоначално публикуван от denislav Преглед на мнениефикус
и аз така реагирах
А това са Бенжамини
Коментар
-
Жените си мислят че като се мажат с екстракт от него ще им се опъне кожатаПървоначално публикуван от Ц. Кръстев Преглед на мнениеТова не го знам. Прави ли се нещо за пиене от него!
Коментар
-
YES! Изби рибата с тоя фикус!
А за байк-оффроад-а те поздравявам! Щото повечето яздещи коли си имат коремчета, а за колелото се иска физика!
Имах предвид да разкажеш нещо за местния бит и култура, защото се вижда, че страхотна разходка си си направил. Или както казват по Анимал Планет - "Celebrating diversity" (Празненство на многообразието/различията).
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Специално тебе сигурно много ще те зарадваПървоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеYES! Изби рибата с тоя фикус!
А за байк-оффроад-а те поздравявам! Щото повечето яздещи коли си имат коремчета, а за колелото се иска физика!
Имах предвид да разкажеш нещо за местния бит и култура, защото се вижда, че страхотна разходка си си направил. Или както казват по Анимал Планет - "Celebrating diversity" (Празненство на многообразието/различията).
Тук на 14 почва втория по големина карнавал след Рио, та тогава ще съм по подготвен и със снимков материал и с това как празнуват за сега мога да кажа че почти всяка седмица има някъкав празник или Сиеста в някой село и целия остров почива (не е работен ден) Така ще е и след 14 цяла седмица СИЕСТА и КАРНАВАЛ.
А ето и една снимка на местен жител това тук е нормално да видиш човек да си подремва в градинката:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар