Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една седмица в Египет

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    До: Една седмица в Египет

    Колеги, тези дни се върнах в спомените си към прекрасните дни, които прекарахме през м. март в екзотичния Египет. Разглеждайки отново снимките, в мен се породи идеята да направя фотоалбум, представляващ един единствен изпълним файл, съдържащ снимков материал и коментари, който да може да се рапространява и гледа във вид на слайдшоу, дори и в оффлайн режим. Поработих и мисля,че се получи! Фотоалбумът може да се изтегли от тук.
    След това ... заделяте 20-30 минути, стартирате и се наслаждавате на красотата и екзотиката на Египет .
    И ... едно предупреждение! Ако много ви хареса и решите да видите тези места „на живо” да знаете, че сега (м. юни) там е много, много горещо и не е препоръчително да тръгвате веднага . Добре е да изчакате поне до м. октомври, когато започва активния туристически сезон в древния Египет .
    Пожелавам приятни минути с фотоалбума „Египет-2008”!
    Поздрави!
    КК

    Коментар


    • #17
      До: Една седмица в Египет

      Браво колега.Много готин матерял,разглеждахме го с интерес цялото семейство.Много готин снимков матерял.БРАВО.
      sigpic

      Коментар


      • #18
        До: Една седмица в Египет

        Страхотен пътепис.Направо ти се тръгва веднага за там.Аз смятам да оставя за другата година( надявам се де ) , хем и малката да порасне още малко , че да я мъкнем с часове на ръце си е трудничко.
        Женя Вълчанова 0888272565

        Коментар


        • #19
          До: Една седмица в Египет

          Чудесен пътепис, поздравления на автора... върна ме в едно от най-хубавите ми преживявания - една седмица в Египет...

          Пожелавам на всеки да отиде до Египет, снимките по-горе дават достатъчно причини...

          Няколко любопитни мои наблюдения:

          Движението наистина е без правила, или по-точно правилото е - който мине пръв. Кола със здрави фарове или калници няма... :-)
          Докато се моткахме из Кайро видяхме 3 леки чуквания на кръстовища... хората си продължаваха без да се смущават изобщо от случките - усмивки, две-три реплики и изчезват, щото трафика отзад е зверски ... полицията не се занимава с подобни инциенти... както се досещате - бизнесът с автозастраховките напрактика хе съществува:-)

          Препоръчвам да огледате внимателно маршрутите, коити ви предлагат агенциите. Има и варианти с няколкодневни круизи по Нил. Аз бях на такъв и определено си беше купон - минава се през много интересми места по Нил, където човек може да усети интересната смесица от хилядолетна история и съвременен египет... а и пътуването с кораб е релаксиращо, обслужването в моя случай беше на ниво :-)


          Други странности, които шокират: многоженството, например... в първия момент си е странно, когато видиш смейство с 2 или 3 жени, един мъж и 5-6 дечица, които щъкат напред назад... или пък, когато в Асуан нормални хора ти предлагат да си купиш жена (момиче между 16 и 20 години) за около $ 5 000 (не говоря за проституция, оказа се, че в египет, особено в по-южните му части бракът е и сделка между семействата, все още)...

          И за финал - отидете и вижте, заслужава си на 200%!!!

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X