Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Черни спомени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Сдобих се с книгата на Злати Златев. Сега я чета бавно, а много пасажи и по два пъти. Напомня ми за книгите на Бернард Гжимек за Африка, но тази обръща внимание на хората, а не на животните.

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Къде се разпространява?

• Alexr
      Alexr коментира
      Редактиране на коментар
      Аз се набутах на самото представяне. Купих си я там и даже си имам личен автограф на автора.

• Никола
      Никола коментира
      Редактиране на коментар
      Ванка, в "Хеликон" я поръчах днес, нямаха я налична но уж в сряда щели да правят ново зареждане.

Има я в книжарници Хеликон.
    Побързайте - съвсем скоро, първото издание ще бъде библиографска рядкост!
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

• Shider
      Shider коментира
      Редактиране на коментар
      Аз я поръчах и получих през рекламен линк тук - от форума. При това с намаление (което без да съм търсил, е по-голямо от доставката до кутия на самообслужване)...

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря !!!
      При мен рекламни банери не излизат )
      ЩЕ я намеря някак , макар и без автограф

• zzlatev
      zzlatev коментира
      Редактиране на коментар
      Има я и в Сиела, Ориндж, Хермес и почти навсякъде. Но най-лесно е от самото издателство - https://vakon.bg/magii-shamani-i-ska...ni-v-mozambik/

повече за книгата вижте тук - https://offnews.bg/knigi/magii-shama...ik-853270.html
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

А който иска да си я поръча, ето от тук - https://vakon.bg/magii-shamani-i-ska...ni-v-mozambik/ Благодаря на всички за интереса и добрите думи.
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

И още нещо, след голямото представяне на 2 октомври, предвиждам да има и представяне на книгата в Пловдив, още веднъж в София и задължително по време на Изложбата Панаир на Книгата в НДК от 5 до 10 декември също в определени часове ще съм на щанда на Издателство Вакон и с удоволствие ще побеседвам със всеки любопитен за Мозамбик. Ще Ви държа в течение и ще пиша и тук, като са ясни датите.
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

С удоволствие съм чел разказите ти във форума и бях много приятно изненадан от издаването на книгата.
          Днес я поръчах в "Хеликон" в Русе и в Сряда казаха ще я получа, защото я нямаха налична.

Коментар

Поръчах си я през Ozon. bg, до Германия, днес получих имейл че утре ще ми я доставят.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 2 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X