След мноооого дълго летене кацнах по средата на нищото или по точно Лас Вегас. Първите ми впечатления бяха не чак толкова положителни, може би заради прекалената реклама и пропаганда за този град очакванията ми бяха различни с това което видях. Или сравнявайки го с други места които съм посетил не беше нищо особено.
Часовата разлика никога не ме е мъчила толкова
но пък ако не беше тя нямаше да направя тези снимки

Настаних се в Хотел Стратосфера които е кръстен така заради ето тази кула

Американците че са промити мозъци всички знаем ама да го видиш на живо е просто потресаващо, не съм виждал такава пропаганда и такова само надъхване. Навсякъде има надписи от рода, най-високата кула, на върха на света и там подобни

Ей ви на най-големия в света магазин за сувенири

да се пукнеш от смях. Ама така е и си вярват щом е написано значи е така.

Днес ми е свободен ден, утре откриват SEMA SHOW заради което съм тук. Какво да правя ли
ами наемам си Harley Davidson модел Road King. Тук можеш да наемеш всичко, имаше и Лабо Галардо за 750$ на ден.

По обиколих града нищо не ме впечатли големи лъскави хотели (виждали сме ги по TV) затова и не съм снимал.
Разпитах къде мога да се разходя, препоръчаха ми някакъв язовир и RED ROCK каньон, естествено се отправих към каньона.
Излизаш от Вегас и гледката е Лунна

Харлито се кара много лесно почти като трактор
има същите вибрации само дето върви малко повече 
След 20мили пристигнах, взеха ми 2$ за да вляза по еднопосочен път който прави панорамна обиколка на каньона.

Тракторист е моя татко тракторист ще стана аз

Всичко е много обширно и голямо не мога да ви го предам със снимки.
Обаче като се замисля в България имаме много по красиви места и природни забележителности, да не говорим за разкопки като Перперикон, и нехаем за тях. А тук два камъка и превърнати в туристическа дестинация и печелят пари. Да не ви казвам че пак са единствените и по по най на света.

Наоколо е само пустиня и камънак, как да отпуска човек ако не е комарджия. Естествено със скално катерене.

Много е гадно да си сам на такива пътувания, няма кой една снимка да ти направи

Ето едно панорамно видео

Излязох от каньона, но не ми се връщаше във Вегас и продължих по пътя като тази порта привлече вниманието ми.

И не напразно влязох, оказа се стара ферма (или поне реплика на такава) в която изнасяха представления

Ето и паркинг за мен

Имаше още 2 часа до следващото представление а на мен не ми се чакаше. Хапнах в Каубойската кръчма биволски бургер (надявам се да е бил такъв) и газ към Вегас

Утре повече...
Часовата разлика никога не ме е мъчила толкова

Настаних се в Хотел Стратосфера които е кръстен така заради ето тази кула

Американците че са промити мозъци всички знаем ама да го видиш на живо е просто потресаващо, не съм виждал такава пропаганда и такова само надъхване. Навсякъде има надписи от рода, най-високата кула, на върха на света и там подобни

Ей ви на най-големия в света магазин за сувенири

Днес ми е свободен ден, утре откриват SEMA SHOW заради което съм тук. Какво да правя ли

По обиколих града нищо не ме впечатли големи лъскави хотели (виждали сме ги по TV) затова и не съм снимал.
Разпитах къде мога да се разходя, препоръчаха ми някакъв язовир и RED ROCK каньон, естествено се отправих към каньона.
Излизаш от Вегас и гледката е Лунна

Харлито се кара много лесно почти като трактор

След 20мили пристигнах, взеха ми 2$ за да вляза по еднопосочен път който прави панорамна обиколка на каньона.

Тракторист е моя татко тракторист ще стана аз

Всичко е много обширно и голямо не мога да ви го предам със снимки.
Обаче като се замисля в България имаме много по красиви места и природни забележителности, да не говорим за разкопки като Перперикон, и нехаем за тях. А тук два камъка и превърнати в туристическа дестинация и печелят пари. Да не ви казвам че пак са единствените и по по най на света.

Наоколо е само пустиня и камънак, как да отпуска човек ако не е комарджия. Естествено със скално катерене.

Много е гадно да си сам на такива пътувания, няма кой една снимка да ти направи

Ето едно панорамно видео

Излязох от каньона, но не ми се връщаше във Вегас и продължих по пътя като тази порта привлече вниманието ми.

И не напразно влязох, оказа се стара ферма (или поне реплика на такава) в която изнасяха представления

Ето и паркинг за мен

Имаше още 2 часа до следващото представление а на мен не ми се чакаше. Хапнах в Каубойската кръчма биволски бургер (надявам се да е бил такъв) и газ към Вегас

Утре повече...
Коментар