От: Виетнам 2015
Краткият отговор е да - по-нататък ще пиша по-подробно.
Има, но много рядко.
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Roninn
Преглед на мнение
, че видиш ли, те освен хотел, по съвместителство били и туристическа агенция, та предлагали двудневни екскурзии до ХаЛонг и Хоа-Лу - античната столица на Виетнам. Освен това предлагат същото до парфюмената пагода и тур из Ханой, ама тези ги пропуснах. Парфюмената пагода не ми се тори интересна, А Ханой го обиколих. В един пътепис на някакви чужденци четох, че били много доволни от именно такова резервиране на екскурзии във Виетнам. Решавам, че и аз ще карам така. Отговарям аз на Мисис Слънце, че искам двудневен тур от 10.05 до 11.05 за ХаЛонг и после за 12.05 Хоа-Лу (те са си един ден), ама трябва да ме вземат от Хилтън и да ме изсипят после в техния хотел. Тя ми предлага 3.5 звезден за 130$ и 4 звезден кораб за 150$. Избирам 4 звездния. На следващия ден мацката пише, че е направила грешка. Каютите са двойни, а това са цените за един човек. Аз като сам, трябва да платя 195$ за цяла каюта. Пиша и че няма грижи. След още един ден получавам линк за плащане на депозит с кредитната карта в onepay.vn. Венага настръхнах. Проверявам линка и се оказва, че принадлежи на често използвана, сигурна система за електронни разплащания във Виетнам. Значи всичко е наред. Плащам депозита без проблем и след още един ден получавам потвърждение от Слънцето, че са получили плащането и резервацията ми е факт.
Коментар