Еее почакай де догодина ще е със следващите снимки, че направо за Снежанка/Мецанка си се изстрелял
ето 1/100 от каквото те очаква
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
От: Камчатка 2012 - 30 дни. Който забравя - Повтаря
Добриле, докара ми сърцетупуркане бе човек! Ще ме съсипете вие с Юри.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Мечките сравнено с 2010 са чувствително повече. На практика постоянно се виждаше някоя в кадър.
и дори имаше инцидент с два малки мечока които профучаха през оградата с токот . Кадри от инцидента обаче нямам
И така,
дефилира нейно Величество мечката, която са и любопитни и научните занимания на колегата Човек
От там се взема вода, моля бъдете любезни като си искате
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
И сега ако пак се присетиш да допълваш темата след месец лошо ти се пише.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Бе те мечките са си хубави, ама я дай малко битово. Ко има в тази дървена къща, как се спи, какво се яде, местните работят ли или всичките са пришълци от някъде. И такива все работи ))
Както са я подкарали, един ден някой от тия медуни ше стане питомен, ще се научи да се дава да го пипат срещу салам и хляб, ще подучи другите, и ще станат като пингвините и циганите.
Доколкото съм чувал - местните или карат въртолети и шейни, или са ловци - примамват наивни туристи и ги изяждат. А палатките продават за резервни части на следващите, понеже са научили мечетата да късат половината палатки нощем.
Бе те мечките са си хубави, ама я дай малко битово. Ко има в тази дървена къща, как се спи, какво се яде, местните работят ли или всичките са пришълци от някъде. И такива все работи ))
точно там, местни всъщност няма, там има към то 10-20 човека занимаващи се с охрана,наблюдение предаване данни и т.н.
яде се яко нерка(сьомга) и каквото донесе фърчикоптера и туристите, вече е по-цивилизовано, преди 2 години къщичката за купони я нямаше.
Както са я подкарали, един ден някой от тия медуни ше стане питомен, ще се научи да се дава да го пипат срещу салам и хляб, ще подучи другите, и ще станат като пингвините и циганите.
Доколкото съм чувал - местните или карат въртолети и шейни, или са ловци - примамват наивни туристи и ги изяждат. А палатките продават за резервни части на следващите, понеже са научили мечетата да късат половината палатки нощем.
Ти се бъзикаш, ама вече има подобни случаи и "опитомените" мечоци ги отстрелват защото стават опасни.
Тази година мечка е убила жена с децата и там където спахме, жената по GSM-а е викала помощ докато я яде звяра.А на реката по която се пускахме, мечок е разкъсал рафт докато спят. Явно удвояването им за 2 години, вече е опасно.
Малко спешни новини:
Там където е лавовата река всъщност ни беше лагера... имаше и къщички, явно вече ги няма. Вулкана Плоский Толбачик не е изригвал над 30год.
При кацането веднага забелязахме балон, оказа се хелиев и френски
пичовете чакаха от една седмица сгодно време да го вдигнат, викаме им - щом сме дошли вече Може
та балона го ползват за 3D заснемане на Курилското езеро,вече знаете дали си струва от предния пътепис 2010-а,
но сега ще е с повече снимки
Първоначално публикуван от Rabin
Липсва ми bgbul да го попитам учтиво - колко хрисими са мечоците.
Хрисими са, като са нахранени.
Но мечката е опасна най-вече с липсата и на видими емоции. Най-показателният пример за това, е японския фотограф който е живял с тях години сам,
докато един ден просто намерили парчета от него.
Коментар