Може ли да ми кажете работните дни и часове на лифта от х. Пионерска до х. Рилски езера? Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за лифта до х. Рилски езера.
Свий
X
-
От: Въпрос за лифта до х. Рилски езера.
Тука пише:
http://www.rilskiezera.bg/?act=news&do=detailed&id=8Мислих,Мислих и на Края го измислих - Не Може така,Треа нещо да се Измисли
-
Благодаря.
Мислълта ми беше да се разходя с жената за 1 ден до там и да погледаме езера,но след лифта накъде да поемеме за да се върнеме преди 16.30. Ходиме бързо и неуморно,последно правихме един преход от 30 км и не беше голям проблем....млади сме още
Коментар
-
Миналата събота ходих дотам и мога да ти помогна с информация. Още преди да стигнеш до х.Пионерска има бариера 5 лв. такса за паркинг. Цената на лифта е 15 лв в двете посоки. В онзи момент имаше табела, че работи вечер до 20.00ч. От хижата бих те посъветвал да тръгнете по левия път към х. 7-те рилски езера, а не по горния който води към бъбрека. по пътя се вижда "Долното езеро". Цените в хижите са умопомрачинелни за "комфорта" който предлагат. По-добре да не спите там. И си носете храна. От х. 7-те рилски езера вървите нагоре към другите, намират се близо едно до друго.От Окото до сълзата има малко изкачване, но е по силите на повечето хора. На всяко езеро има табели и е интересно. Пътеките са ясни и няма начин да ги объркате. От бъбрека се връщате по горния път и сте на лифта. Обиколката продължва между 3 и 5 часа с мотането, зависи колко бързо вървите. Но определино си струва. Надявам се да съм бил полезен.Издържах вчера, ще издържа и днес...
Коментар
-
Сигурен съм че Рилските езера са един природен феномен
но с риска да оспамя темата ще кажа,че преди две седмици ходих да карам мотор из Карпатите(които не са по-малък природен феномен)
Паркинг в Бран,до замъка на Дракула-цена 0.50 ст за мотор(за кола не зная колко е,но определено не е 5лв)
и за всеобщо очудване,всички си оставяха багажа,якетата,каските ....на мотора
а все си мисля,че това място е доста по-посещавано от Рилските езера
Спането в кокетни бунгала с всякакви удобства из Карпатите струва между 7 и 10лв на човек
Румъния ли е това...?
а ние къде сме,къде отиваме
Кога ще се научат хората,които искат да правят туризъм,че туризъм не се прави като "дереш кожи"Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Зорлем да ме направят вегетарианец или дъновист няма да стане, дори с цената на чистотата на Рила...
За капак за седем кинта ще купя едно руло чували по 120 литра, поне три чифта ръкавици и ще ми останат пари за бира...И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Всеки се чуди как да извлече максимални дивиденти и как да свърши минимална работа.
Този урок съм го минал още в училище като четях Том Сойер и боядисването на оградата.
Май трябва да им пратим Божидар Димитров да им каже една две думи от нас...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар