Здравейте. Предстои ми пътуване до Виена с автобус някъде около 16-18 август. Всичко ок , но паспорта ми изтича на 20 август. Та въпроса ми е ще ме пуснат ли да премина сръбската граница с такъв паспорт? Ако някой има някаква представа моля да ми каже. На връщане паспорт няма да ми трябва, защото ще се прибирам със самолет Виена-София и ще мога да мина само с личната си карта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Може ли да вляза в Сърбия ако ми изтича паспорта?
Свий
X
-
От: Може ли да вляза в Сърбия ако ми изтича паспорта?
Благодаря много за отговора. Надявам се наистина да нямам проблеми, защото няма да е приятно да ме върнат или нещо подобно
.
Аз дочух, че лятото били разрешили да се минава с лична карта, но като говорих с някаква служителка в автобусна фирма днес тя каза, че било само за лятото. Някъде случайно да има такава информация, изобщо вярна ли е, защото в последствие потърсих в българското посолство в Сърбия и попаднах на това http://www.mfa.bg/bg/105/news/view/29919
Тук не се споменава да е даден срок, в който ще може да се преминава с лична карта. Просто е казано от кога ще може.
Коментар
-
От: Може ли да вляза в Сърбия ако ми изтича паспорта?
Не мисля, че ще имаш проблем да минеш с лична карта. Ноември месец пътувахме за Италия през Сърбия. Приятеля ми ме накара да си подновя паспорта (за което имам акт разбира се, тъй като закъснях с 6 месеца), и накрая се оказа на българската граница, че неговия изтича същия ден. И минахме с лични карти без проблем, и на отиване, и на връщане.Последно редактирано от Pacific; 10-12-10, 11:20.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар