Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложете ми маршрут от Приморско до София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложете ми маршрут от Приморско до София

Здравейте,
    планирам до 2 седмици да си направя екскурзия. Тъй като съм от Плевен имам голямо желание да посетя интересни места, но в южна България.
    Миналата година ходих до Белинташ/Беланташ и преход пеша през гората от с. Мостово до Кръстова гора. Страхотно си изкарахме и искам тази година да направя нещо подобно.
    Идеята ми е да започна от югоизточната част на нашата родина (от морската ивица, все пак нека помиришем и морето) и да тръгна посока София и да посетя подобни места. Планирам пътуването да продължи 3-4 дни. За сега имам някои идеи, но бих искал предложения и от хора, пътували повече от мен по тези места. Приемам предложения и за места по пътя от Плевен до южна България.
    Благодаря Ви предварително, след екскурзията ще споделя снимков материял

П.П. Ако може местата да са достъпни или поне близко достъпни за лек автомобил.
    Ако има местност, която наистина не трябва да се пропуска, съм склонен да разменя автомобилите с баща ми и да се сдобия с по-висока проходимост за няколко дни.

От: Предложете ми маршрут от Приморско до София

Аз мога да ти предложа да минеш по следните места: Казанлък, Стара Загора, Пловдив, Асеновград, Перущица, Кричим, Пещера, Пазарджик, Панагюрище, стария път Пловдив - София: долината на Марица, Костенски водопад. Ако ти се ходи в Родопите, може да направиш такъв маршрут: Пазарджик - Пещера - Велинград - Юндола - Белово - София. До Доспат е оферта, но е сериозно пътуване.

Друг вариант за отклонение е такъв: Костенец - Долна баня - Боровец - Самоков - Кокаляне - София. Първите две отсечки представляват доста приятен планински път.

Коментар

От: Предложете ми маршрут от Приморско до София

Благодаря! Ще обмисля маршрутите, но май пътуването виси на косъм в момента.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X