Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за пътя гр Сърница до гр Доспат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за пътя гр Сърница до гр Доспат

Искам да питам някои минавал ли е тази година по пътя между гр Сърница и гр Доспат как е настилката..имам информация от миналата година че пътя го няма сега как е?
    Благодаря.

До: Въпрос за пътя гр Сърница до гр Доспат

"....пътя го няма...." ???? а стига бе, че къде ли е отишъл??!! Пътят си го имаше и миналата година, има си го и тая. От Доспат до разклона за Батак е сравнително добър. От там до Сърница е ужасен! Дупките са дълбоки до 30 см на места и преминаването с някой по-нисък автомобил би могло да е проблемно. Има и път от южната страна на язовира, но това е черен път.
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

До: Въпрос за пътя гр Сърница до гр Доспат

Първоначално публикуван от sofia zu Преглед на мнение
      Искам да питам някои минавал ли е тази година по пътя между гр Сърница и гр Доспат как е настилката..имам информация от миналата година че пътя го няма сега как е?
      Благодаря.
      Минах от там преди десетина дни. Колкото и да е учудващо пътя е малко по добре от преди...!!! Позакърпили са го в долната част на лошия участък и имам чуството, че са пълнили дупките със згурия или нещо подобно в останалата част. При всички положения не е предишния екстрийм и с бавно и внимателно шофиране би могъл да премине абсолютно всеки автомобил.

Коментар

От: Въпрос за пътя гр Сърница до гр Доспат

Да събудя темата малко с едно подобно питане. В какво състояние е пътят Батак - Доспат в момента? И откъде е по-удачно да се мине с лека кола за Сърница - през Велинград или през Доспат? Вариантите за мен са Батак - Доспат - Сърница или Батак - Велинград - Сърница. Ако някой е минавал скоро по тия места нека даде малко информация.

Коментар

Първоначално публикуван от Сабин Цонев Преглед на мнение
          Велинград - Сърница.
          Преди десетина дни минавах -пътя си е ок,само първите 10на км има тук-там изровено.

Коментар

Преди месец минавах по маршрут: Батак - Доспат - Сърница - Велинград с лек автомобил.
            Като пътна настилка определено препоръчвам Велинград - Сърница.
            Като по-красив и романтичен препоръчвам Батак - Доспат - Сърница. (всъщност разклона за Сърница е на 10-тина километра преди Доспат.)
            !

Коментар

Ясно. Благодаря за информацията. Ще мина най-вероятно и по двата на отиване и връщане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X