Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-северна Гърция към Албания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-северна Гърция към Албания

Здравейте,
    Тия дни ще ходя до станалата ми вече любима Албания, като уговорката е да вляза от юг. Чудя се дали да цепя по магистралата или да пробвам малки пътчета, плътно по границата. Струват ли си, в прилично състояние ли са и възможно ли е да се стигне по тях за 1 ден до Саранда.
    www.offnews.bg

До: Най-северна Гърция към Албания

А аз ще чакам прясна информация, че на 01.05 и ние ще пробваме от там, но до Македония (Битоля). Благодаря предварително!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
      А аз ще чакам прясна информация, че на 01.05 и ние ще пробваме от там, но до Македония (Битоля). Благодаря предварително!
      Минавах миналата есен по маршрута Охрид-Битоля-Лариса-Метеора!
      Пътя е тесничък, но хубав, спокоен! Но аз не съм и бързал де!
      След обяд тръгнах от Охрид, спирах за час в Битоля и привечер бях в Метеора!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Гледките към планината Дритес са страхотни! Гледал съм я откъм Албания, сигурно и от към Гърция е същата величава картина. Само заради това си струва човек да съ повърти по завоите.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Владо Йончев Преглед на мнение
          Здравейте,
          Тия дни ще ходя до станалата ми вече любима Албания, като уговорката е да вляза от юг. Чудя се дали да цепя по магистралата или да пробвам малки пътчета, плътно по границата. Струват ли си, в прилично състояние ли са и възможно ли е да се стигне по тях за 1 ден до Саранда.
          аз миналата година нямах проблеми. в албания през нощта насмалко да падна в морето обаче - gps ми дава, че съм във вода, добре, че един камион бе спрял пред мен, та намалих - оказа се, че е нещо като ферибот за 100 леки (платформа с въже, фурникулер ли се казваше). та ако го нямаше спрелия камион, то с 60 км/ч директно щях да си вляза в морето. та умната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X