Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходки около Варна

Не видях такава тема сред последните. Случайност или поросто няма желание от съфорумците

Нека всеки който има желание да пише тук, без значение какъв е, какво кара и за какво се бори, важното е купона да тече!

Не стана ясно какво трябва да се пше !Ако става реч за разходки - те не са спирали.Просто уточняването по телефона е много по-лесно.Преди време правих някакви опити за организация през форума , но не се получи - кой късно видял темата , кой не му работи нета и т.н. Познаваме се и се организираме чрез тел . обаждания ( хем по-трудно се шикалкави)
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
      Не стана ясно какво трябва да се пше !Ако става реч за разходки - те не са спирали.Просто уточняването по телефона е много по-лесно.Преди време правих някакви опити за организация през форума , но не се получи - кой късно видял темата , кой не му работи нета и т.н. Познаваме се и се организираме чрез тел . обаждания ( хем по-трудно се шикалкави)
      Явно наистина не става организация през форума. Е след като не се познаваме, още по-малко си имаме телефоните, явно няма да се видиме в горите

А заваля снежец, утре ще става за яка разходка!

Коментар

Уви

Уви, половина варненска група кара, ама в Стара Загора.
        Другата седмица пак.
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Ние днес си направихме самосиндикална разходка около климентово и осеново, дори срещнахме 3-ма познати с ATV-та. Снежеца продължава да трупа и ще стане супер.. !

Коментар

абе всички дето караме от варна се познаваме освен това и повечето сме полуграмотни и се уговаряме по телефона.някой от компютъра ги бие ток и сричат .ако нещо мръдне пък ако не се стреля се казва ау или я-я.
            така че, не се чуди как така се получават трудности.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
              абе всички дето караме от варна се познаваме освен това и повечето сме полуграмотни и се уговаряме по телефона.някой от компютъра ги бие ток и сричат .ако нещо мръдне пък ако не се стреля се казва ау или я-я.
              така че, не се чуди как така се получават трудности.
              Познавате се но се делите на групи. То да бяхте кой знае колко ама... Поне с такова впечатление съм останал от хората с които съм разговарял .. И тъй като аз не съм нито от вашата, нито от другата група си караме сами когато ни кефне, освен ако не сме на лов. Аз не искам да се натрапвам на никого, не познавам и "пътеките", затова и пуснах темата да се съберем "самотните вълци" които не спадаме към групите пък квото стане..

Коментар

кернеле сори ама май не ти знам името . не се делим даже се стремим да се мешаме ,че най-просто е да се разберем караме ли, разхождаме ли се или отиваме на курбанджилък.профилираме се на момента защото е скучно всеки път едно и също.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                  кернеле сори ама май не ти знам името . не се делим даже се стремим да се мешаме ,че най-просто е да се разберем караме ли, разхождаме ли се или отиваме на курбанджилък.профилираме се на момента защото е скучно всеки път едно и също.
                  Иван се казвам - Ванката. Ще мина през "имението" ти някой ден когато си там - писал съм ти съобщение, но сигурно не си го видял.

Коментар

Разходки

Иване,
                    Първо никак не сме малко, което създава трудности ако се съберем на едно място. Второ не се делим на наште , ваште и ничийте. Всички сме от Варна . Порсто понякога имаме различни интереси и затова караме на групи. На едни им харесва да карат на север, други на юг.
                    Така че когато решиш да караш, просто се обаждаш и това е. Моите телефони, на Чуров е-майла всичко го има из форума.

И без това сега в Стара Загора се появи една идея да направим едно общо каране " двете групи" заедно така че, добре си дошъл в която искаш.
                    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Деленето на групи във Варна не е нито на политическа ,нито на сексуална основа . Под ГРУПА разбирай няколко джипа излезли заедно ! Групите не са еднакви всеки уикенд , зависи кой е сгафил през седмицата и не го пуска жената и кой има някаква домашна работа.
                      Никога не сме отказали на желаещ да дойде и не сме го оставили в гората. Както се казва ,,който търси - намира'' . Аз и Pursie ежедневно влизаме във форума.Пламен също . Така ,че остава само желаещите да ни намерат.
                      Пламене трябва да обсъдим идеята за излизане заедно.
                      0899187766

Коментар

РЕ:

churov, кога ще се омешаме някъде между Бургас и Варна ? Пишете като правите разходки към нашия район .
                        Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Ами аз не поканен се бях намесил във една ваша тема за разходки, ама никой не пое ! Винаги сме на линия и Даже обмислям каране около Емине!
                          Накои колеги използват зимния сезон и са в бокса , но излязат ли тръгваме веднага.Ще се обадим - обаждайте се и вие ,ако хванете на север от Б-с.
                          0899187766

Коментар

РЕ:

Окей, ще се обаждаме .
                            Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X