днес 21.01.2007г. големи задръствания в горите около Мало Бу4ино , мотори и Атв-та 2-3 групи ама попаднахме на 10-12 Джипки беха се наредили все едно е сфетофара на орлов мост в понеделник сутрин голем трафик бе колеги трябва ве4е да уведомяваме органите на КАТ да ни регулират движението, предполагам 4е е имало доста хора от форума дайте да видим некое ФОТО 4е ние си бехме тръгнали като туристи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Голям Трафик
Свий
X
-
ти май беше последния с радиостанцията, ей на това му викам организация ама май се бехте поизгубили в последствие 4е срещнахме после една групи4ка от 2 джипа и по натам един солов терористСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениети май беше последния с радиостанцията, ей на това му викам организация ама май се бехте поизгубили в последствие 4е срещнахме после една групи4ка от 2 джипа и по натам един солов терористНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеНикой не се е губил. Ама като е прекалено голяма групата и почва да се точи като свински черва. А пък и вие ни уцелихте точно в момента, когато маневрирахме за да направим място на колега да се върне обратно, тъй като не беше подходящо обут за терена. Че баш там хем калта беше гадна, хем имаше коловозчета, хем после и баир ...Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеговоря за след 2-3 4аса една Текезесарка и един LC80 а терориста беше с PATROL
Ееее, не са били от нашата група. Все пак, не сме само ние, дето ходим по горитеНие не сме неутрални!
Коментар
-
искахме да помогнем в изваждането от калта http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7604 все пак имаме и опит с голфове това беше майтапСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеискахме да помогнем в изваждането от калта http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7604 все пак имаме и опит с голфове това беше майтапНие не сме неутрални!
Коментар
-
на бутане на дърпане и лебедки имаме щяхме да помагаме с квото имаме ама колегите ви си помислиха 4е се бъзикаме ина4е схемата е ясна 2 отзаде бутат две отпреде дърпат все пак 4етирите на кубици и коне са пове4е от един мнооо сериозен ЖИПСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениена бутане на дърпане и лебедки имаме щяхме да помагаме с квото имаме ама колегите ви си помислиха 4е се бъзикаме ина4е схемата е ясна 2 отзаде бутат две отпреде дърпат все пак 4етирите на кубици и коне са пове4е от един мнооо сериозен ЖИПопитах се да си представя АТВ-то къде би могло да бутне някоя от по-височките "джипки"?
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеСупер е че има мераклии да помагат! Но все пак ме развеселихте с това с Бутанетоопитах се да си представя АТВ-то къде би могло да бутне някоя от по-височките "джипки"?
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеами те пове4ето бяха по ниски и от нас нищо ли4но ама имаше доста ентусиасти сред у4астниците а аз си мислех 4е моя джип не става за такива работи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеЕ те това ми остава-да ме тегли АТВ и като ги знам (някои) от разходкаджиите ще се наложи да изчезна БЕЗКРАЙНО от тоя форум..
Що снимане щеше да паднееее ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар