Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГПП Златоград-Терми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ГПП Златоград-Терми

Здраве на всички !
    Просто искам да предупредя всички мераклии да минат през ГКПП Златоград-Терми,че ще работи само 3 дни покрай официалното откриване, после ще бъде затворено, защото пътят от гръцка страна е наистина ужасен и гърците почват разширяване, което е планирано да свърши около средата на м.май !
    Освен това споразумението за ГКПП се ратифицира от парламентите на двете държави,което са си пак 2-3 месеца
    По местна информация реално ГКПП ще почне да работи нормално от 15 май 2010 г.
    Това е информация от гръцка страна
    За ГКПП Маказа информацията е не по рано от 15.11.2010-официална част,а реално от 15.01.2011 г.
    Надявам се да съм ви спестил малко нерви и излишни левчета !
    Всичко тече, но не всичко се пие !

До: ГПП Златоград-Терми

Благодаря! Информацията е полезна....ама важното е да се откриват разни неща...отчитаме дейност..нищо ново под слънцето...
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Не пишете, когато не сте проверили.
      ГПП Златоград работи денонощно, но засега може да се минава само с лична карта, а не с задграничен паспорт
      Златоград - Ксанти е 50 км.
      Пътя е тесен и само за леки коли.
      Последно редактирано от cveti; 24-01-10, 20:14.
      0877256393 LZ1GMD

Коментар

Mikis6 ,информацията е неофициална,споделена е от гръцките гранични власти.
        А официално пункта работи,но ключовата дума е "засега"!
        Не искам да отказвам хората да минават през ГКПП Златоград,просто след 2-3 седмици или месец ,ако тръгнат да не се изненадат ако пътя за автомобили е затворен и им предложат да минат да се поразкарат пеша из гръцко.
        Извинявам се ако съм ви подвел да не посетите Златоград градчето е едно приятно изключение от стандартния туристически "фасон" на българските курорти,то дори не е съвсем курортно,просто има много красив стар град и няколко места ,където може да си прекарате приятно вечерта на механа. И местните хора не са се овълчили като повечето "туристически" аборигени
        Всичко тече, но не всичко се пие !

Коментар

Полезна информация!
          Аз лично смятам, че в Гърция поне до Ксанти (включително) няма какво да се види, така че изобщо не съветвам никой да минава от там. Понеже нито една карта няма още пътя по ГКПП-то, а аз минах оттам този уикенд, прикачам трак на целия преход.
          Колкото до състояниетона пътя - ей така изглеждаше:
          http://www.peter.and.bilyana.net/ind...tograd-xanthi/
          Прикачени файлове
          Петър Събев

Коментар

Първо мисля, че е Златоград - Термес /поне на български/, второ - бъдете сигурни, че ако ще затварят пункта българските медии ще кажат поне седмица по-рано, трето - не знам какво толкова искате да видите в Ксанти. Пътя е удобен ако пътуваш от Смолян, Пловдив, Кърджали, да кажем даже Източна България и искаш да отидеш да речем в Кавала, или района. То, универсален пункт няма, всеки е удобен на едни и неудобен на други. Иначе Северна Гърция и през Илинден да влезеш и да стигнеш в Драма си е същата, тоест като в България - тук-таме магаренца, стари сгради и къщи, не много добри пътища и т.н.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от odysey Преглед на мнение
              Mikis6 ,информацията е неофициална,споделена е от гръцките гранични власти.
              А официално пункта работи,но ключовата дума е "засега"!
              Не искам да отказвам хората да минават през ГКПП Златоград,просто след 2-3 седмици или месец ,ако тръгнат да не се изненадат ако пътя за автомобили е затворен и им предложат да минат да се поразкарат пеша из гръцко.
              Извинявам се ако съм ви подвел да не посетите Златоград градчето е едно приятно изключение от стандартния туристически "фасон" на българските курорти,то дори не е съвсем курортно,просто има много красив стар град и няколко места ,където може да си прекарате приятно вечерта на механа. И местните хора не са се овълчили като повечето "туристически" аборигени
              Така е!!!

Препоръчвам ви "При Слави" а.к.а. Хотел-механа "Здравец".
              Цени - народни, стаи - добри, храна - чудесна родопска.

Славчо е тук: N41 23.114 E25 05.366
              Прикачени файлове
              Петър Събев

Коментар

Здравейте, от Златоград Виждам, че има различни мнения. Пътя както по-горе се спомена наистина е тесен от гръцка страна с една дума туристически. Пункта работи нон-стоп. Механата която спомена колегата наистина е добра. Има доста приятни хотели и механи в района и то на мн сносни цени. Ако някой се интересува от ЛС за Златоград, с удоволствие бих помогнал, пишете на ЛС или може да ме търсите на 0898 81 83 91.
                Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 16v

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X