Моля да ми препоръчате хотел в Сандански или Петрич с добри условия и най-важното с басейн и по възможност сауна.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хотел в Сандански или Петрич?
Свий
X
-
До: Хотел в Сандански или Петрич?
Става въпрос за 3 човека (семейство с едно дете на 8 години) от Русия,които ще пътуват до Банско,но искат и да пообиколят натам-насам с кола под наем.Хубаво ще е да има какво да видят,т.е ако Петрич не толкоз интересен,то по-добре е да им препоръчам СанданскиПоследно редактирано от bg2001; 04-01-10, 15:19.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнениеВ Петрич няма какво да правят. Препоръчвам хотел Сандански (търси в нета) в парковата зона на Сандански е с 4 звезди и предлага много услуги.
Иначе около Петрич, освен Рупите и Мелник, май друго се не сещам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеАко това е "стария", май Френски хотел, то да, по-добро май няма. Другото що-годе добро е Татовата резиденция на Свети Врач.
Иначе около Петрич, освен Рупите и Мелник, май друго се не сещам.
За Интерхотел-Сандански става въпрос предполагам,благодаря за помоща.99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
Хотелът на Шарлопов в Сандански. Забравих му името, но се намира нагоре по реката, в края на града. Като качество категорично гарантирам - външен топъл басейн, а вътре най-хубавото СПА, което съм виждал. Реката минава точно под прозорците, доста е шумна, но според мен приятно. Цените са убийствено високи.
ПП: Сега проверих, точно "Пирин" се казва. Ето линк http://www.sharlopov.eu/index.php
Коментар
-
Парк хотел "Пирин" определено е най-добрия в града, все пак е 5 звезден, но не препоръчах него, защото там няма какво да видят. Интерхотел Сандански е на най-приятното място в града, нагоре парка, надолу главната улица.99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар