Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за среща с пътешественика Адалберто Будзин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение за среща с пътешественика Адалберто Будзин

Ето какво получих по мейла преди малко:

Здравейте!

Казвам се Адалберто Будзин и съм любител-пътешественик. Обиколил съм почти 70 страни ,последната ми страст е Сибир, направил съм много репортажи и конференции в почти цяла Италия, Словения, Хърватско и Австрия. Правя го за удоволствие и най-вече за да опозная и намеря отговори на въпроси , които си задава всеки от нас. Освен това по този начин представям страните, които съм посетил по един интересен и нестандартен начин, който освен информация предлага и едно особено съпреживяване на онова, което съм видял.

Тъй като сега се намирам в България, ако вие сте заинтересовани, бихме могли да организираме конференция или вечер, в която да разкажа за тази огромна земя, наречена Сибир, пълна с легенди и интересни истории. Студеното време там се компенсира от гостоприемството на местните хора, за които все още не се знае достатъчно.

Наскоро излезе и моята книга с много фотографи и интереси факти за Сибир, заедно с DVD.

Имам и други интересни филми, които са мое дело – пътешествие от Венеция до Токио, Исландия , Либия и много фотографии.

В очакване на вашия отговор за едно съвместно и интересно сътрудничество, ви желая здраве, щастие и много лични успехи.

Поздрави: Адалберто Будзин
    Телефон за контакт: 0885575648
    www.iviaggidiadalberto.it
    ili Google-Adalberto Buzzin

Какво мислите, как и къде и кога може да се организира една вечеринка с Адалберто?

Тъй като на мен ми предтоят доста пътувания тези дни, предлагам форумът да се организира и свърже с човека...

До: Предложение за среща с пътешественика Адалберто Будзин

Здравейте, аз вече лично се видях с г-н Бузин и заедно с още едни колеги от Москвич клуба проведохме разговор и той ни запозна как е приживял пътуванията си до "ледената земя". Аз не успях толкова да вникна в разговора, защото се говореше на английски, но колегата с който комуникираха разказа накратко за най-вълнуващите моменти. Адалберто ни каза, че замисъла за пътуване е за януари-февруари 2011, като дотогава ако се намерят желаещи за приключението, ще започне набиране на спонсори и медии, които ще разпространят начинанието ни. В момента наш колега от Москвич клуба превежда от руски, за автопоход на двама белоруси до Байкал и обратно с Иж 412.
    http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a...1,40174,page=1

Ако стана така, че и от Офроуд клуба тръгнат автомобили, за нас Москвичоводите ще бъде по-сигурно пътуването и още повече ще се надъхаме за подобна експедиция. Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X