Здравейте, някой има ли снимки видео на разходки около Бургас ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде се каляте около Бургас ?
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
Здравейте, някой има ли снимки видео на разходки около Бургас ?
тогава ще има и снимки и видео...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
-
Ама ние с теб само си го говориме това, днес като се видяхме забравих да ти кажа че в събота се качих с малкия джип на един хълм над село Веселие (естествено не по пътя) , седях и си гледах залеза и когато се мръкна и тръгнах да слизам, за мое най голямо учудване се разминах с 2 бъгита с по двама човека в тях. Това според мен означава че лудите сме много, ама сме пръснати.
Коментар
-
РЕ:
Първоначално публикуван от ДжамбазовКолега V0id, ти не спираш ли понякога пред 4ти блок , и ако не бъркам на резервната гума на джипа има някаква картинка, или бъркам все пак?
Радвам се че има и други мераклии да се съберем и да си правим сафарита и офроуд партита, от мен камерата и фотографкатаСамо ще е хубаво ако някой има лаптоп да го вземе че да правим повече филмчета, мойта камера прати по 100 мб на мин когато е на макс. качество .
Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
станахме трима...
За съжаление днес заминавам в командировка и не зная дали ще се прибера до края на седмицата, но предлагам да се срещнем в събота, или неделя.
P.S. Независимо, че ще отсъствам от Бургас, всяка вечер преглеждам форума, а д-р Джамбазов ми има и телефона
v0id, няма проблем с паметта, винаги имам в джипа 10-ина килограма "техника"Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Митак, предложи някакво кафе за среща, да речем в събота в 10.00 часа. Желателно е да има по-голям паркинг, че ако се съберем няколко десетки джипа...
На място ще решим къде да ходим, поне на първата сбирка, а после... като колегите от София.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
РЕ:
Айде в неделя да го направим че в събота съм зает, то брат ми и в неделята няма да го има де ама не се знае, ако организираме нещо може и да се навие да се върне още в съботаНай-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Да вземем да се съберем на площада в Айтос...
Предложих да изберете място да се срещнем, а вие тръгнахте по баирите.
За една среща в Бургас не можем да се раберем, а какво остава за излет...
Митак, да си оправиш члена!Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар