Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде се каляте около Бургас ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде се каляте около Бургас ?

Здравейте, някой има ли снимки видео на разходки около Бургас ?
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Здравейте, някой има ли снимки видео на разходки около Бургас ?
    може би е назрял момента да се съберем и организираме...
    тогава ще има и снимки и видео...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ама ние с теб само си го говориме това, днес като се видяхме забравих да ти кажа че в събота се качих с малкия джип на един хълм над село Веселие (естествено не по пътя) , седях и си гледах залеза и когато се мръкна и тръгнах да слизам, за мое най голямо учудване се разминах с 2 бъгита с по двама човека в тях. Това според мен означава че лудите сме много, ама сме пръснати.

Коментар

Колега V0id, ти не спираш ли понякога пред 4ти блок , и ако не бъркам на резервната гума на джипа има някаква картинка, или бъркам все пак?

Коментар

РЕ:

Първоначално публикуван от Джамбазов
          Колега V0id, ти не спираш ли понякога пред 4ти блок , и ако не бъркам на резервната гума на джипа има някаква картинка, или бъркам все пак?
          Да, зеления тракер, там е и витарата на брат ми.
          Радвам се че има и други мераклии да се съберем и да си правим сафарита и офроуд партита, от мен камерата и фотографката Само ще е хубаво ако някой има лаптоп да го вземе че да правим повече филмчета, мойта камера прати по 100 мб на мин когато е на макс. качество .

Коментар

Ха ха ха , значи сме комший, колко е малък света, аз всеки ден минавам от там по два пъти и живея съвсем наблизо, един блок по горе, (вишнев Класик и малко зелено Сузуки)

Коментар

станахме трима...
              За съжаление днес заминавам в командировка и не зная дали ще се прибера до края на седмицата, но предлагам да се срещнем в събота, или неделя.

P.S. Независимо, че ще отсъствам от Бургас, всяка вечер преглеждам форума, а д-р Джамбазов ми има и телефона
              v0id, няма проблем с паметта, винаги имам в джипа 10-ина килограма "техника"

Коментар

днес се видях с hummer, и той е навит, остава само да решим времето и пътя, някой с някакви предложения защото на мен нищо не ми ражда главата

Коментар

Митак, предложи някакво кафе за среща, да речем в събота в 10.00 часа. Желателно е да има по-голям паркинг, че ако се съберем няколко десетки джипа...
                  На място ще решим къде да ходим, поне на първата сбирка, а после... като колегите от София.

Коментар

РЕ:

Айде в неделя да го направим че в събота съм зает, то брат ми и в неделята няма да го има де ама не се знае, ако организираме нещо може и да се навие да се върне още в събота

Коментар

Може би наистина ще е по добре в неделя, а колкото до кафетата, аз май съм доста бос, кафе, та и паркинг, по младите да предложат нещо

Коментар

а за маршрутче някакви предложения?

Коментар

сега прочетах в другия раздел за идеята за Айтос и ми се струва добра.

Коментар

Да вземем да се съберем на площада в Айтос...
                            Предложих да изберете място да се срещнем, а вие тръгнахте по баирите.
                            За една среща в Бургас не можем да се раберем, а какво остава за излет...
                            Митак, да си оправиш члена!

Коментар

Ха ха ха, изяде ме за този"член", оправих го. Аз съм навит, ти го знаеш. Тази вечер съм пак "дежурен" , но ако решите нещо ми звънни по което и да е време, защото там няма комп.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X