Обява

Свий
Няма добавени обяви.

от София до Мармарис

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• от София до Мармарис

здравейте
    искам да попитам някой патувал ли е с кола от София до Мармарис,ако слочаяно има хора,които са патували и са минавали този маршрут може ли да сподели ,пътя до там как е ,от каде е минал ,общо взето какво да очакваме по пътя,тъй като ми се налага да патувам до Мармарис а разстояниета е доста искам да получа палко инфо.
    Мерси

До: от София до Мармарис

Пътувал съм по маршрута няколко пъти.Няма никакви проблеми .Най прекия път за Мармарис е Одрин,Кешан Галиполи,Есеабат.Следва ферибота за Чанаккале.След преминаването на протока продължаваш за Едремит,Айвалък и Измир.Пътят е много живописен.На места е планински и по магистралата продължаваш към Айдън,Боздуган,Ятаган /много интересни имена на градовете/, Мугла и достигаш до Мармарис.На връщане може да отбиеш при град Ятаган наляво през Милас, Дидим,Сьоке,Кушадасъ и Селчук.Има какво да се види навсякъде защото там са древногръцките градове Дидима и Милет, а край Кушадасъ е гроба на Дева Мария.Всъщност пътуването в този регион на Турция е много спокойно.Навсякъде има бензиностанции.Във всяко населено място има всичко каквото трябва на един турист.Спирали са ме и полиция и жандармерия но служителите са били много любезни и никога не съм имал проблеми.Специално жандармерията се интересува от превоз на оръжие и взривни материали във връзка с тероризма.Има много жандармерийски постове.Жандармерията не се занимава с безопаснността на движението.Да даваш пари на полицай не си и помисляй.За едно дребно нарушение полицай ми направи забележка и ми пожела приятно пътуване.Голямо впечатление ми направиха отличните пътища, пътните знаци и табели които са на пет класи над нас.По маршрута за който питаш е удоволствие да пътуваш.Така добре е указано всичко в знаците и табелите.Аз дупка по турски път не съм виждал макар,че съм пътували по селски райони.Ориентирането по пътищата е много лесна.Вземаш си на границата една карта на Турция и пътуваш.Хората са много любезни.Имат добро отношение към българите.Няма мутри.Не може да срещнеш пиян човек защото просто няма такива.Като шофьори са общо взето по дисциплинирани от нас.Аз ти посочвам най прекия маршрут.До Мармарис съм стигал и през Денизли тъй като тогава ходих на Памуккале.Най важното е ,че какъвто и маршрут да си избереш по картата няма да се притесняваш от изненади .Оценката ми Турция съм споделял и на други места в във форума и тя е много положителна.Подредена страна.По телевизията гледаме понякога и неприятни неща от Турция,но те се случват в най големите градове и предимно в Истанбул,Анкара и отчасти в Измир.Измир е 5 милионен град.Преминава се по обиколен път,който го заобикаля от изток.Ако имаш някакви по конкретни въпроси ще ти отговора с ЛС.Дано съм ти бил полезен.Поздрави.

Коментар

До: от София до Мармарис

Първоначално публикуван от meri28 Преглед на мнение
      здравейте
      искам да попитам някой патувал ли е с кола от София до Мармарис,ако слочаяно има хора,които са патували и са минавали този маршрут може ли да сподели ,пътя до там как е ,от каде е минал ,общо взето какво да очакваме по пътя,тъй като ми се налага да патувам до Мармарис а разстояниета е доста искам да получа палко инфо.
      Мерси
      Хайде, уважавай ни малко....

Коментар

От: До: от София до Мармарис

Здравейте извинявайте че не отговорих по темата.
        И така патувах до Мармарис с колата нямяхме никакви проблеми по пътя няма дупки на всякяде има тъбели трудно човек може да се обърка даже мислем сега юни месец пак да ходим с колата;
        Заслужва си да видите а и в Мармарис е много красиво;
        Харата са много приятелски настроени ако някой случаяно реши да ходи и иска някаква информация може да пише;

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X