Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътче

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Къде е това?
    Ех. Нещо такова има в ждрелото на Ерма, ама е по-малко. Пак е нереално. Красиво.

Коментар

много подобни са пътищата за Ягодино и Триград, но е по ниско разположен пътя

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
        много подобни са пътищата за Ягодино и Триград, но е по ниско разположен пътя
        Минах от там на връщане от Банско. 6ч пътувах до Кърджали.

Коментар

Абе и аз не знам къде е точно, нейде в Азия...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

"Пътят на смърта" в Боливия:
            http://steer.ru/archives/2006/07/06/001522.php
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Ей, добре че ви отворих на тоя път...Май само ти още не го беше качвал

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Ей, добре че ви отворих на тоя път...Май само ти още не го беше качвал
                Абе спомням си аз че някъде го виждах, ама забравих, че може да е тук!!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Карай, то из тези стари теми и аз не мога да намеря нещо дето знам че аз съм го пуснал, какво ли остава всички да са го видяли и да го знаят...

Коментар

Ами страшничко изглежда. Но поне откъм опасната страна има някаква преградка.
                    Пък, като си помисля, пътят от Девин към Кричим покрай Въча, в същност е подобен. Вярно, че баирът не е така отвесен, но пък в голяма част от пътя покрай Въча мантинела има само тук-там на най-опасните завои.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X