Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ей, добре че ви отворих на тоя път...Май само ти още не го беше качвал
Карай, то из тези стари теми и аз не мога да намеря нещо дето знам че аз съм го пуснал, какво ли остава всички да са го видяли и да го знаят...
Ами страшничко изглежда. Но поне откъм опасната страна има някаква преградка.
Пък, като си помисля, пътят от Девин към Кричим покрай Въча, в същност е подобен. Вярно, че баирът не е така отвесен, но пък в голяма част от пътя покрай Въча мантинела има само тук-там на най-опасните завои.
Коментар