Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С лек автомобил до хижа Мургаш?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С лек автомобил до хижа Мургаш?

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
    Ми много си потаен, защо не казваш, че си ти. Ти видя кои бяхме ние с колите ... Аз съм Владо с Астрата със спукания картер.
    Не е нарочно, понеже имаше 2 джипа и единия се отказа да идва, помислих че сте се сетили. А бележка си вземам - тоя пластилин за картер вече винаги ще е с мен + дежурните 5 литра масло.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabindranat Преглед на мнение
      Не е нарочно, понеже имаше 2 джипа и единия се отказа да идва, помислих че сте се сетили. А бележка си вземам - тоя пластилин за картер вече винаги ще е с мен + дежурните 5 литра масло.
      По-лесно и без аварийно е да сложиш една защита отдолу Да не говорим колко по-евтино ще ти излезе от колкото да изливаш маслото
      Светът на Владо

Коментар

По-лесно и без аварийно е да сложиш една защита отдолу Да не говорим колко по-евтино ще ти излезе от колкото да изливаш маслото
        Имаше една тема кой с каква екипировка излиза. Колега беше дал около страница списък . Защита ще монтирам. Освен картер има и диференциали, скорости и раздатка. Въпреки, че вярвам че мога да се прибера и без масло в тях, форда си вървял без масло някой друг месец без да разбера.

Коментар

Имаше една тема кой с каква екипировка излиза. Колега беше дал около страница списък . Защита ще монтирам. Освен картер има и диференциали, скорости и раздатка. Въпреки, че вярвам че мога да се прибера и без масло в тях, форда си вървял без масло някой друг месец без да разбера.
          Дифовете са здрави, как ли не съм удрял диф-а и по скали съм лежал и дърпал и влачил по диф и проблеми не съм имал...
          Светът на Владо

Коментар

Дифовете са здрави, как ли не съм удрял диф-а и по скали съм лежал и дърпал и влачил по диф и проблеми не съм имал...
            Не си го ударил достатъчно здраво ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Малко да събудим темата. Слагам трака от събота, но до мястото където спуках картера. ... от там нагоре, чакаме Ники да го пусне.

Murgash - 05-09-2009.gdb

Картерчето вече е ремонтирано и монтирано, остава направата на защита.
              Светът на Владо

Коментар

Ето
                Прикачени файлове
                Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Това с траковете колко е ценно се убедих след като Гармин с последна off-road карта се опита да ме притика през пешеходен маршрут през друг подстъп (не Бухово). При нагласена опция за кола. После с питане по правилния път към Мургаш до последно искаше да ме връща обратно, едва малко преди хижата се сети, че съм я намерил Колегите казаха, че и при тях е така. Картата е супер подробна, различават се правилно пътеки за кола, мотор или пеш. Не се доверявайте на автоматичния root в планината, ми беше думата. В града работи супер!

Коментар

Това с траковете колко е ценно се убедих след като Гармин с последна off-road карта се опита да ме притика през пешеходен маршрут през друг подстъп (не Бухово). При нагласена опция за кола. После с питане по правилния път към Мургаш до последно искаше да ме връща обратно, едва малко преди хижата се сети, че съм я намерил Колегите казаха, че и при тях е така. Картата е супер подробна, различават се правилно пътеки за кола, мотор или пеш. Не се доверявайте на автоматичния root в планината, ми беше думата. В града работи супер!
                    Да, полезно си е на непознати места.
                    Светът на Владо

Коментар

• До: С лек автомобил до хижа Мургаш?

Между другото края на седмицата го дават добро време... нещо за уйкенда?
                      Светът на Владо

Коментар

айде тоя път с джипки....аз за неделята ако е от към 10 часа съм ок само дано котка пак не ми мине път с ремонта по самурая че е на пълна промяна в момента
                        Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Аз предлагам нещо на палатка и огънче. Ако има навити

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                            айде тоя път с джипки....аз за неделята ако е от към 10 часа съм ок само дано котка пак не ми мине път с ремонта по самурая че е на пълна промяна в момента
                            Ми... ние сега сме с леки коли...
                            Светът на Владо

Коментар

Aз съм за, но палатка нямам. Тъй ако може да има наблизо къде да се спи под керемидка ако ще се нощува...
                              п.с. Много ЗА 10 ч. и по-късно, аз като затръгвах нагоре колегите вече се връщаха. Ставането рано е отмъщението на цивилизацията !
                              Последно редактирано от Rabin; 09-09-09, 10:23.

Коментар

Aз съм за, но палатка нямам. Тъй ако може да има наблизо къде да се спи под керемидка ако ще се нощува...
                                п.с. Много ЗА 10 ч. и по-късно, аз като затръгвах нагоре колегите вече се връщаха. Ставането рано е отмъщението на цивилизацията !
                                Митко с белия Пасат комби ще ходят на палатки. Ако има желаещи с него трябва да говорите.
                                Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X