Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за маршрут Белмекен - Юндола по черно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за маршрут Белмекен - Юндола по черно

Здравейте, тъй като не разполагам с някоя по-добра офроуд карта, а и не съм запознат с мисълта, искам да помоля някой да сподели дали има удобен черен път от Белмекен до Юндола.
    Проблемът е, че на рали България, ми се иска, след като гледам етапа Белмекен, да хвана някой черен път и да ида да гледам и на Юндола.

Става дума за някакъв маршрут от червената точка (зад язовира) до зелената:
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Венци- малкия; 05-07-09, 00:57. Причина: Редактиране на шрифта

До: Помощ за маршрут Белмекен - Юндола по черно

Не съм местен, но доколкото съм зяпал баирите всяка година на ралито, едва ли има проходим път. Не виждам такъв и на туристическата карта на Рила. Ако желаеш, ще снимам участъка и ще го кача.

Коментар

Здравей колега,аз така да се каже сьм от местните и сьм минавал по подобен маршрут но не мога да ти го опиша,колегата Евгени турбото е по-запознат с пьтя и ако се свьржеш с него мисля ,че ще ти помогне!Аз сьщо ще сьм на ралито с Велинградската група и мисля,че ще можем да се видим ,ако желаеш разбирасе?

Коментар

Ами ще се радвам дас е засечем. Ние обикновено къмпингуваме на северната страна на язовира (от другата страна на асфалтовиа път).
        Със сигурност ще сме с едно червено паджеро 2 и няколко пежа

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
          Здравейте, тъй като не разполагам с някоя по-добра офроуд карта, а и не съм запознат с мисълта, искам да помоля някой да сподели дали има удобен черен път от Белмекен до Юндола.
          Проблемът е, че на рали България, ми се иска, след като гледам етапа Белмекен, да хвана някой черен път и да ида да гледам и на Юндола.

Става дума за някакъв маршрут от червената точка (зад язовира) до зелената:
          Тръгваш надолу по асвалтовия път и ще видиш в ляво кафе с поляна на която има червена шейна

след шейната завиваш в ляво по черен път който води до Юндола
          Поздрави
          [LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Коментар

Добре звучи Ще поясниш ли само - надолу имаш предвид, след втората стена на Язовира нали?
            И черният път с каква трудност е горе долу, че ако закъсам там, спасение наблизо няма, а никои не познавам в раиона.

Коментар

От язовира път няма.Пътя е от хижа старина на снимката на връщане след нея завиваш наляво.през пистата и по пътя излизаш на Юндола на другия старт.Друг път няма не търси.Сигорен съм.Поздрави.Ако не ти е ясно звъни ми 0887820628
              sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X