Еи Йори наистина е много красиво. Браво.
А тва ако беше НЛО нямаше да имаш спомен верваи ми
Щяха да ти ресетнат меморито и само по снимките щеше да разбереш къде си бил.
Немаше да имат възможност за ресетване щото Хънтара щеше да им пусне по едно бренеке и да ги издави в езерата. А на вечеря щахме да ядем печено извънземно
Йори, минахме от там на "Голямата Разходка" - много красиво, най ме порази къщичката със сателитката, до нея лесен достъп няма, а явно някой си живее там?
Тази табела сме я пропуснали в бързината.
До същата къща съм ходил с Клио през 2000г. А един от местните, с прякор "Бичо" редовно стигаше със Самара. Местността наистина е невероятно красива, жалко, че с риболова ударихме на камък.
Къщата е като в приказките , известна е като "Къщата на Пилота", защото е собственост на някакъв варненски пилот който за съжаление си позволявал да я ползва само през отпуската си през останалото време се отдава под наем ако се не лъжа последно беше 100-тина лева за цялата къща на вечер.Аз я посетих с ГАЗ 69 под наем но горе до нея видях Москвич и един Голф 2. Само да попитам по този път покрай къщата ли се стига до Чамла и Мугла ? Благодаря предварително за отговора
Къщата е като в приказките , известна е като "Къщата на Пилота", защото е собственост на някакъв варненски пилот който за съжаление си позволявал да я ползва само през отпуската си през останалото време се отдава под наем ако се не лъжа последно беше 100-тина лева за цялата къща на вечер.Аз я посетих с ГАЗ 69 под наем но горе до нея видях Москвич и един Голф 2. Само да попитам по този път покрай къщата ли се стига до Чамла и Мугла ? Благодаря предварително за отговора
Да,по този път и до Мугла и до Широка лъка става.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар