Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Беглик Таш с лек автомобил?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: До Беглик Таш с лек автомобил?

Ако не е валяло няма проблем.Ходил съм с Рено 19 ,качвал съм се и на върха (където са антените) пак с Реното.Е не ми пука много за него
    че е старо ама не е чак толкова зле.
    По интересни от дивите свине са елените и сърничките които се разхождат на воля из района.И си гледайте в краката че и змийски
    представители се срещат тук-там
    На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Благодаря на всички за информацията.В крайна сметка ние тръгнахме с джипа , за да не се чудим какво да правим.Наши приятели бяха с Тойота Айго и стигнаха без проблем.Единствено ако е кално би било неприятно( да не кажа , че може и да не успее да мине в кал) за лек автомобил.
      Бариерата е в началото на резерват Ропотамо.По-късно ще пусна смимки , но в самият резерват е забранено за всякакви превозни средства.Докато ние приготвяхме раниците едни младежи заобиколиха бариерата ( бяха с джип) , но бяха много изненадани от чакащата ги на първия завой кола от охраната на парка.От бариерата до плажа и устието е около 2 км.
      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Ето я сега бариерата - още по-яка от миналата година. Освен това отстрани е барикадирано. Двата километра до там са фраш от комари е мухички дори по обедно време. Изненадан бях ,че доста хора бяха отишли пеша на плажа.
        Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X