Можете ли да ми кажете стига ли се с лек автомобил ( няма да го пазя много , но все пак трябва да се приберем после) до Беглик Таш и до устието на Ропотамо?Гледам в Гугъл Земя има някакви пътчета , но стават ли за лека кола?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
До Беглик Таш с лек автомобил?
Свий
X
-
До: До Беглик Таш с лек автомобил?
Стига се лесно. Почти до светилището има шосеПървоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеМожете ли да ми кажете стига ли се с лек автомобил ( няма да го пазя много , но все пак трябва да се приберем после) до Беглик Таш и до устието на Ропотамо?Гледам в Гугъл Земя има някакви пътчета , но стават ли за лека кола?
До устието не знам.
-
До устието се стига , асфалтов път има..караш си само по главния път, и като свърши си там. До Беглик Таш...мммм незнам..ако сухо може би..има някои разчупени местенца...трябва да си прецениш на място...Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеМожете ли да ми кажете стига ли се с лек автомобил ( няма да го пазя много , но все пак трябва да се приберем после) до Беглик Таш и до устието на Ропотамо?Гледам в Гугъл Земя има някакви пътчета , но стават ли за лека кола?Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96
Коментар
-
Ако не ти е жал за пластмасите послушай горния съвет. Аз не бих отишъл до светилището с лек автомобил. Остави го на отбивката на главния път към устието оттамса около 1.3-1.5 км. пеша .Нищо няма да ви стане от една лека разходка.А до устието се ходи с каквато си искаш кола ,даже си има и обръщалоПървоначално публикуван от mater Преглед на мнениеКарай смело,до светилището и до устието няма проблем за лека кола
Коментар
-
За пластмасите въобще не ми пука
- важното е основни части от ходовата част да не останат някъде
.Просто да можем да се приберем.А за разходката ще се пробваме , дано онези двете от аватара да издържът на жегите.
Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Ако си с жипка стигаш без проблеми до Беглик-таш.Кара се по вътрешен асфалтиран път,който тръгва от бившата резиденция Перла,и свършва на устието на Ропотамо.Обаче миналата година средата на пътя(след отбивката за светилището) беше преградена от вкопана в бетон,и заварена релса!
Не е проблем със жипка да се заобиколи,като се огледа откъде и как.Из целия район има много черни пътища.Ако се продължи пеша ще вървите 4-5км. до устието.
Някой знае ли тази година дали е махнато препятствието?
П.С. Из района е бъкано с диви свине-дори имат хранилки до самото светилище!Така че,ако някой го е страх да не ходи пеша!
И,има адски досадни мухички-ужас!
много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Миналото лято наистина имаше бариера. а за пътя до светилището ако не е кално с кола може. Аз с Хонда ЦР-В без проблем. На 2-3 места имаше големи дупки. Но може и да се обърне при нужда. Преди 2 години го минавахме пеша. На връщане носих спящото ми дете на ръце през целия път.
Коментар
-
До Беглик Таш не знам, но до устието забравете с кола... Бариерата е сложена от преди около месец и по цял ден стоят двама горски с една Нива там. От бариерата до устието на Ропотамо е около 2 км. пеш. Оставяте колата пред бариерата.
Коментар
-
Миналото лято до Беглик Таш стигна и голф 3 без да остави пластмаси никъде.С бавно и внимателно каране не би трябвало да има проблем,но черните пътища много бързо се променят така,че ти трябва възможно най-прясна информация.Тома Томов
Вече с Kia Sportage.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар