Моля за актуална информация за цените на бензина /А95/ в Гърция.Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Цени на бензина в Гърция
Свий
X
-
До: Цени на бензина в Гърция
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеДа, на места е по-ниска, на други по-висока. там пазарът е либерализиран, а не картелиран като у нас...
Ето един пример:
База
Мярка 1000 литра
Цена 892.00лв
Акциз685.00лв
Екотакса
Данъчна основа 1577.00 лв
ДДС 20% 315.40 лв
Цена директна реализация с ДДС 1892.40 лв
ЛУКОЙЛ-НефтохимDimitar Dyakov
Коментар
-
Първоначално публикуван от CHEFOO4 Преглед на мнениеМоля за актуална информация за цените на бензина /А95/ в Гърция.Благодаря предварително„глупава глава на краката почивка не дава”
Коментар
-
Преди десетина дена на един от изходите на Солун заредих за 0.98 евро за литър[B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
[B]If you want, you can![/B]
Коментар
-
Супер полезна иформация.Да попитам и аз нещо.Разбрах ,че по магистралата Солун-Атина нямало много често бензиностанции. Да препоръчате място за зареждане на около 300 км след Солун посока Атина.Верига бензиностанции която е с хубав бензин и на приемливи цени? Последният път имаще много BP и Shell и някакви които не съм чувал.O888888-211
Коментар
-
Тая втората цена на какво е??? Да не е Газ?Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеТая втората цена на какво е??? Да не е Газ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеТая втората цена на какво е??? Да не е Газ?
Второто е цена на обикновен (с олово) бензин.Георги Гатев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар