Предстои ми пътуване натам, за радиолюбителски изпит. Тръгвам в петък и ще се връщам в неделя. Ще спя на хотел на язовир Копринка.
Моля, ако някой е наясно с района, да препоръча местенца, дето си струва да се видят. Ще съм с жената и малкия (3г.), и софтаджийската джипка.
Много често ми се е случвало да подминавам места, които си е струвало да посетя, и после ме е яд, та сега ми се ще да оползотворя пребиваването си в района до край.
Благодаря предварително.
Моля, ако някой е наясно с района, да препоръча местенца, дето си струва да се видят. Ще съм с жената и малкия (3г.), и софтаджийската джипка.
Много често ми се е случвало да подминавам места, които си е струвало да посетя, и после ме е яд, та сега ми се ще да оползотворя пребиваването си в района до край.
Благодаря предварително.
.Ако не си ходил горе на Бузлуджа,качи се на чинията-много е добро,както и на паметника Шипка, но най-вероятно си ходил защото е по популярна дестинация.В с.Бузовград има едно място не мога да се сетя точно как се казва,но е много старо и представлява подобие на Стоунхендж,като искам да кажа не визуално а структурно-имаше някаква врътка със едни камъни и слънцето в определен период от годината.Абе като цяло има доста местенца.Ако искаш драсни едно ЛС да ти дам номера ми ако нещо искаш да помагам.Събота и неделя наи-вероятно ще съм на язовира... не е 100 % сигурно.Успех.
Коментар