Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за читави хотели във Видин, Враца и Плевен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за читави хотели във Видин, Враца и Плевен

Другата седмица мисла да пообеколя малко страната,та въпросът ми е:
    Сносни хотели в Плевен,Видин и Враца.
    Ако някой ми препоръча нещо ще съм му благодарен
    След разходката ще има и пътепис
    "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
    "LZ1WAN"

До: Птане за ЧИТAВ хотел?

Първоначално публикуван от vnsh Преглед на мнение
    Другата седмица мисла да пообеколя малко страната,та въпросът ми е:
    Сносни хотели в Плевен,Видин и Враца.
    Ако някой ми препоръча нещо ще съм му благодарен
    След разходката ще има и пътепис
    .... и правописа да не забравиш, че без него и най-добрия пътепис олеква и остава "неразбран"

Коментар

До: Птане за ЧИТЪВ хотел?

За Враца мога да коментирам. Не мога да репоръчвам, тъй като никога не съм ходил в тези хотели:
      - Хотел Чайка - намира се на 3 км извън града. На 10 мин от него е Вратцата. Намира се сред зеленина и спокойствие, има приличен ресторант и изкуствено езеро. Нов е хотела и според мен е най-добрия избор
      - Хотел Хемус - намира се на самия център на града. Отвън беше ремонтиран, надявам се и вътре да са пипнали
      - За хотел Раде е също известен.
      Много зависи какви са ви предпочитанията за местоположение. Горе на самия Балкан също има хотели. До там са 10-15км по живописен път, осеян с дупки и обратни завои с голяма денивелация
      - Напълно нов е Кипарис.
      - Над него е вилата на АЕЦ-а, има басеин. Мисля че може да отсядат хора които не са служители, но трябва да се резервира отрано. Там задължително да пиете по едно кафе, гледката е страхотна а цените народни
      - До пещерата Леденика има хижа, но там условиата не са лукс, прилично е.
      - Хотела на Зоров също май си заслужава.

Има хубави места из Врачанския балкан - екопътеката с водопада Боров камък е живописна, но е 2-3 часа преход на една посока. Пътеката на приказките е нещо интересно за 30-60 мин. Пещерата Леденика... иска ли питане, трябва да се види
      Мога да кажа също така до Враца 15-20 км посока Оряхово - Божият мост. Стига се с кола до там. За сравнение - Чудните мостове в Родопите, но малко по-добро

Приятно скитане из северозападна България!!! Наистина си заслужава
      Специално за Враца има онлайн ресурс - visit.vratza.com

Коментар

До: Птане за ЧИТЪВ хотел?

За Плевен - Туристическия дом. Доста приемливо качество на приемливи цени.....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Питане за ЧИТАВ хотел?

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          За Плевен - Туристическия дом. Доста приемливо качество на приемливи цени.....
          И е в рамките на града, без да е в централната градска част.
          Плевен, парк "Кайлъка"
          064/801-473
          064/834-352 - рецепция
          064/849-503 – офис
          Обаждате се и ако Ви устройва предложението - отсядате там.

Колега vnsh, сам ли ще пътешествате или с компания? Ако имате предварително начертан план за пътуването, моля да го споделите с нас - ако евентуално нещо Ви се наложи по път, да можем да Ви помогнем. (при удобна възможност, може и с някой от колегите да Ви срещнем някъде в града )
          Успех в начинанието.

ПП. Посочете и някакви средства за връзка, че знаете как е по българските пътища, при такъв преход.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            И е в рамките на града, без да е в централната градска част.
            Обаждате се и ако Ви устройва предложението - отсядате там.

Колега vnsh, сам ли ще пътешествате или с компания? Ако имате предварително начертан план за пътуването, моля да го споделите с нас - ако евентуално нещо Ви се наложи по път, да можем да Ви помогнем. (при удобна възможност, може и с някой от колегите да Ви срещнем някъде в града )
            Успех в начинанието.

ПП. Посочете и някакви средства за връзка, че знаете как е по българските пътища, при такъв преход.
            Мерси за информацията до тук и за загрижеността колеги.
            Разходката съм я планувал тип "Софт"-с леки коли.
            Групата е голяма - за сега 4 автомобила,4 жени и 7 деца
            Марщрута е следния: Асеновград-Карлово-Биклемето-Троян-Ловеч-Плевен-Козлодуй-Лом-Видин-Белоградчик-Монтана-Враца-Ботевград-Елин Пелин-магистралата за Пловдив-Асеновград(общо около 1000км за 4 дни)
            Смятаме да разгледаме и всички забележителности по пътя
            Спанетата съм ги предвидил - Плевен,Видин,Враца-затова питам и за хотели в района.
            В тази част на България не съм ходил от ученик и всичко ще мие като за първи път
            Дано всичко мине ОК
            Иначе аз се казвам Владо - GSM:0888204275
            Ако някой знае за проблеми по трасето моля да ме информира - Ще почерпа
            "LZ1WAN"

Коментар

Добре звучи. Опознай България, за да я обикнеш. Приятно изкарване и дано да няма проблеми. Ако стане нещо, казваш, че си от офроуд-българия и готово Шегичка. Вземи запиши телефони на поне по един колега от Плевен, Враца, Видин и там които искаш други места по трасето.
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                Добре звучи. Опознай България, за да я обикнеш. Приятно изкарване и дано да няма проблеми. Ако стане нещо, казваш, че си от офроуд-българия и готово Шегичка. Вземи запиши телефони на поне по един колега от Плевен, Враца, Видин и там които искаш други места по трасето.
                ОК! Ако има колеги които могат да помогнат ако се налага (надявам се да не се налага), може да ми пратят тел. на Лично
                "LZ1WAN"

Коментар

Не ми е първото скиторене
                  Може да се каже че все сме на път с моето семейство
                  Обикновенно обикалям сам (със семейството си ),но този път групата е голяма и ми е малко притеснено-дано поне да е весело
                  "LZ1WAN"

Коментар

И ако се видиш с някои от съфорумците по родните им места, да кажеш после кой с кво е черпил, че да знам аз като скиторя, на кой да се обаждам
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Скоро бях в Мотел(хотел) Чайка във Враца. Прекрасно място. Добри цени,отлични условия. Всичко е ремонтирано скоро,ресторанта има много хубава градина на брега на езерото. Има и водни колела. В близост е пещерата Леденика,а също и Еко пътека Боров камък. Там има невероятен водопад. Не зная дали още има вода,защото ние ходихме преди 3 седмици,а във Врачанският балкан всичко пресъхва в жегите. Трябва да се има предвид,че пътеката е с повишена трудност.
                      Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Мерси на всички за инфото!
                        В петък тръгваме
                        "LZ1WAN"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X