Здравейте.
организирахме си малка съботно неделна разходка. 6 тръка - самурай, нещо като тойота, нещо като шеви S10, '64 вилис, Wolf-a на бил и моя милост ( за който не знае - '74 ТЛК ФJ40) решихме да минеме по Quinn runn - front door до back door, през Pinion pass. наречен е така, защото често някой от пичовете, каращ с Lincoln locker се връща със стругован пиньон
. времето беше гадно, но поне нямаше много комари. не бях карал по този маршрут, но надмина представите ми по гадност - дълбока гъста кал и стръмни скали, а между тях - огромни камънаци. в по голямата си част е толкова тесен че се минава с много стържене
. толкова беше гаден, че почти не ми остана време да снимам . тръгнахме в 10 и се прибрахме в 9.30. и така, минахме Pinion pass с много зор - аз се winch-их десетина пъти, почти стигнахме Back door, когато на бил коб (с вилиса) му хрумна гениалната идея да се върнем и да минем по Pinion pass още веднъж, в обратната посока. и това вече ни разби - буквално: първо самурая счупи ресор, после S10 счупи задна полуоска - нищо че беше с форд 9 инча заден мост ( еквивалента на дана60) . а аз така изпокривих кормилните щанги, че не можех да правя десен завой по голям от 10 градуса. на другия ден се вкарвах в гаража с 16 маневри. но както и да е - удоволствието си струваше. имахме идея в неделя да минеме по препятствията от Suzican, но в предвид жертвите които дадохме се отказахме
а ето и няколко от малкото снимки, които успях да направя:

както и една загадка - според вас на базата на какво е построен Wolf-a

и неочаквано препятствие от друг вид

продължаваме

до поредната кална воняща яма

а тук спираме за да вземеме гениално решение

и повече не можах да снимам....
а ето и отговора на загадката

а, щях да забравя - най накрая видях лос. е***си и добичето огромно . но не можах да го снимам, щот ме изненадА
организирахме си малка съботно неделна разходка. 6 тръка - самурай, нещо като тойота, нещо като шеви S10, '64 вилис, Wolf-a на бил и моя милост ( за който не знае - '74 ТЛК ФJ40) решихме да минеме по Quinn runn - front door до back door, през Pinion pass. наречен е така, защото често някой от пичовете, каращ с Lincoln locker се връща със стругован пиньон

а ето и няколко от малкото снимки, които успях да направя:

както и една загадка - според вас на базата на какво е построен Wolf-a

и неочаквано препятствие от друг вид

продължаваме

до поредната кална воняща яма

а тук спираме за да вземеме гениално решение

и повече не можах да снимам....
а ето и отговора на загадката

а, щях да забравя - най накрая видях лос. е***си и добичето огромно . но не можах да го снимам, щот ме изненадА

Коментар