Колеги препоръчайте някаква евтина фирма за коли под наем в Германия! Трябва ми кола за два дни в края на май в района на Дортмунд!Засега намерих минимум за 120 евро ,ама нещо ми се вижда скъпичко - за юни резервирах в Испания кола за 5 дни за 100 евро! Нещо разликата е голяма! Или в Германия си е по-скъпичко?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кола под наем в Германия?
Свий
X
-
До: Кола под наем в Германия?
Здравейте,
редовно вземам под наем кола когато съм в Германия и цените са около 45-60 евро на ден всичко включено.
Най-лесният вариант е да слезете на летището и да потърсите rent-a-car отдела. Eurocar и Avis са ми любимци. Ако е само за придвижване вземате от кола от ниския клас - Пежо 207, Фолксваген Поло и сте напълно удовлетворен.
Ако ще се впечатлява някой - можете и по-голяма кола.
Има възможност (и съм го правил) да се запазва по интернет, но ползата е съмнителна. Чакаш да докарат колата и да я получиш повече от нормално...
Смело, ако има нужда от въпроси и уточнения - на лс съм
Успех
Т.Good guys drive Land Rovers!
-
До: Кола под наем в Германия?
Да,в Германия е доста по-скъпо от Испания.И в двете държави съм наемал коли.В Германия бях с Lauda motion и останах доволен.Следващия път ще търся някаква световно неизвестна малка компаниика,според мен там е истината,въпреки не до там голямото разнообразие на предлаганите от тях коли.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар